DJ Trammeland

  • DJ   /   Goor
  • #R&B #Dance #Disco
  • Klinkt als Freddy Moreira, Feestdjruud,

Indicatie €200 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Trammeland

Check beschikbaarheid
DJ Trammeland, R&B, Dance, Disco dj

Ik ben DJ Trammeland. Ik ben 24 jaar oud en ik ben parttime werkzaam als meester in het basisonderwijs. Naast mijn fantastische werk als leerkracht ben ik een feest-DJ. Ik ben verslaafd aan muziek, feest en gezelligheid. De ideale ingrediënten voor een feest-DJ. Muziekgenre's die ik draai zijn: Nederlandstalig, top40, moombahton, house en freestyle.

Heeft u behoefte aan een DJ die perfect aansluit op de behoeftes van uw kroeg, discotheek, feest of andere gelegenheid, neem dan snel contact op met mij!

Wanneer u geen apparatuur voorhanden heeft zijn wij in staat om een volledige drive in show (tot 150 personen) te verzorgen. Dit wil zeggen dat wij luidsprekers (inclusief statieven), dj-set (Pioneer), sfeerverlichting (led-parren), microfoons en een sfeervolle DJ-booth voor u regelen! Deze set bouwen wij op locatie zelf op.

Muziek

DJ Trammeland - Party Minimix

Dj Trammeland - Moombahton ...

Reviews

Boek DJ Trammeland en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Trammeland, R&B, Dance, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Casmaran

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Trammeland

DJ Trammeland is een DJ uit Goor. DJ Trammeland draait muziek in de stijlen R&B, Dance & Disco. DJ Trammeland heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Trammeland klinkt als: Freddy Moreira, Feestdjruud, . Het repertoire van DJ Trammeland bestaat uit alleen eigen werk.

DJ Trammeland hanteert een richtprijs van €200 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.