DJ Saxomax

Indicatie €400 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Saxomax

Check beschikbaarheid
DJ Saxomax, Dance, Allround, Entertainment dj

DJ Saxomax is een onderscheidende DJ. Want Saxomax is zowel DJ als saxofonist! En dat doet hij allebei als geen ander. Verrassend entertainment voor een bescheiden prijs! AANRADER voor kleinere feestjes en bedrijfsborrels en feestjes.

DJ Saxomax heeft een brede kennis van muziekstijlen, weet waarop ZEKER gedanst zal worden EN hij kan geweldig saxofoon spelen. Niet meer dan logisch dat hij dit combineerde tot een betaalbare act die het publiek steeds weer verrast! Want wie verwacht er nu dat de DJ plotseling naar voren stapt en met een spektakulaire saxofoonsolo het feest naar grote hoogten blaast? DJ Saxomax doet het. Met passie voor mensen en muziek. Ideaal voor kleinere privefeesten en bedrijfsfeestjes, want DJ Saxomax draait met een compacte geluidset die echt overal past en voldoende capaciteit heeft voor kwalitatief goed geluid. Tevens klein maar effectief partylicht inbegrepen.

Aanrader voor: privefeestjes - bedrijfsfeestjes - borrels - winkelopeningen - beurzen

Muziek

Stay with Me

Dreamer

Free/ I Follow Rivers Sax M...

Reviews

Boek DJ Saxomax en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ Saxomax, Dance, Allround, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Saxomax

DJ Saxomax is een DJ uit Haarlem. DJ Saxomax draait muziek in de stijlen Dance, Allround & Entertainment. DJ Saxomax heeft sinds de inschrijving op 18/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Saxomax klinkt als: Muziek in de Oren!. Het repertoire van DJ Saxomax bestaat uit covers en eigen werk.

DJ Saxomax hanteert een richtprijs van €400 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.