Wieteke van Bladel

  • DJ   /   Amsterdam
  • #House #Disco #Techno
  • Klinkt als Peggy Gou, Benny Rodrigues, Dimitri, Marco Carola, Ben Klock

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Wieteke van Bladel

Check beschikbaarheid
Wieteke van Bladel, House, Disco, Techno dj

I love music, I love mixing, I love dj-ing. Sinds eind jaren negentig ben ik gecharmeerd van elektronische muziek. Ik kroop achter de draaitafels voor het neerzetten van een mooie mix om mensen echt te vermaken. Als DJ kijk ik graag naar de doelgroep. Om de sfeer te proeven en mijn set daar goed op aan te sluiten. Zoals met lekkere disco en funky en deep house. En af en toe ook heerlijke techhouse en techno als dat past bij het concept van de avond. Mijn inspiratie doe ik overal op. In de auto via underground radiozenders, op leuke birthdayparties, met het bekijken van Youtube filmpjes van andere dj's en vanuit het bezoeken van de gaafste festivals. Je krijgt van mij een unieke set. Geen grote hits, maar wel herkenbaar in een nieuw jasje. Goed dansbaar en je komt in een heerlijke flow!

Muziek

DJ Rossa techno mix

Reviews

Boek Wieteke van Bladel en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Wieteke van Bladel, House, Disco, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wieteke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wieteke van Bladel

Wieteke van Bladel is een DJ uit Amsterdam. Wieteke van Bladel draait muziek in de stijlen House, Disco & Techno. Wieteke van Bladel heeft sinds de inschrijving op 18/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wieteke van Bladel klinkt als: Peggy Gou, Benny Rodrigues, Dimitri, Marco Carola, Ben Klock. Het repertoire van Wieteke van Bladel bestaat uit alleen eigen werk.

Wieteke van Bladel hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.