DJ René Friso

Indicatie €395

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ René Friso

Check beschikbaarheid
DJ René Friso, Nu-Disco, Disco, Dance dj

DJ René Friso, de entertainer!

Door zijn veelzijdigheid één van de meest geboekte allround entertaining dj van Nederland.
Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend in Nederland.
Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event, René is daar te zien waar een goede en professioneel entertaining dj vereist is.

Draaide een aantal jaren voor de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, maar ook de bekende road shows als Veronica, Malibu, Flügel en de Après skihut on tour maken en maakten regelmatig gebruik van de kunsten van René Friso.
Draait nu voor bekende en toonaangevende horecazaken in Nederland, op publieksevenementen en feesten voor de particuliere markt.
Daarnaast word zijn expertise veelvuldig gebruikt om horecazaken te adviseren in met name muziekbeleid en concept - invulling.

René is tevens DJ voor de 100% NL muziektour en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in de Arena Amsterdam, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Zijn stijl is vooral entertainen en de juiste platenkeuze; voor elk feest heeft hij een passende ‘cd koffer’ en is dus overal inzetbaar.
Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin, House/club/lounge en natuurlijk het zo bekende feestconcept.
Daarnaast draait René Friso regelmatig op de grotere (bedrijfs)evenementen, alwaar een goede presenterende dj een must is.

Dus als u feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ Rene, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

Reviews

DJ René Friso heeft nog geen reviews.

Contact

DJ René Friso, Nu-Disco, Disco, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - René

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ René Friso

DJ René Friso is een DJ uit Nederland. DJ René Friso draait muziek in de stijlen Dance, Disco & Nu-Disco. DJ René Friso heeft sinds de inschrijving op 15/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ René Friso klinkt als: Juiste muziek voor ieder event.. Het repertoire van DJ René Friso bestaat uit alleen covers.

DJ René Friso hanteert een richtprijs van €395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.