DJ René Friso

Indicatie €450 - €694

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ René Friso

Check beschikbaarheid
DJ René Friso, Nu-Disco, Disco, Dance dj

DJ René Friso, de entertainer!

Ruim 17 jaar fulltime DJ entertainer geweest en tegenwoordig door zijn veelzijdigheid nog steeds een veel geboekte allround entertaining dj alhoewel het nu gecombineerd word met zijn baan als eventmanager.
Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend.
Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event; René is daar te zien waar een goede, ervaren en professionele entertaining dj vereist is.

Verzorgde voor André Hazes Jr. het voorprogramma en de afterparty tijdens zijn concertreeks in de Afas live.

René was een aantal jaren resident dj in de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, draaide in tientallen andere topzaken en was een bekend gezicht op de meeste road- en drive in shows in Nederland.
Draait zo nu en dan nog wel eens voor een horecazaak maar zet tegenwoordig veelal zijn kennis, ervaring en enthousiasme in op feesten waar het er écht op aan komt en dat zijn bruiloften, publieksevenementen en bedrijfsfeesten. Daar ligt zijn kracht…

René is tevens DJ voor het 100% NL meezingfeest en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in Concert, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Zijn stijl kenmerkt zich door afwisseling, mixend of juist presenterend, maar altijd de juiste snaar rakend met kennis van ruim 5 decennia muziek.
Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Foute hits, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin en EDM/Urban/lounge.
Alles strak in de mix of presenterend draaien.

Dus als uw feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ René Friso, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze.

Reviews

Boek DJ René Friso en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ René Friso, Nu-Disco, Disco, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - René

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ René Friso

DJ René Friso is een DJ uit Nederland. DJ René Friso draait muziek in de stijlen Nu-Disco, Disco & Dance. DJ René Friso heeft sinds de inschrijving op 15/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ René Friso klinkt als: Juiste muziek voor ieder event.. Het repertoire van DJ René Friso bestaat uit alleen covers.

DJ René Friso hanteert een richtprijs van €450 - €694 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.