NRoxanne

  • DJ   /   Almere
  • #House #Techno #Chill out
  • Klinkt als Roger Sanchez, Nora & Pure, Groove Junkies, Technasia, Josh Butler, Weiss

Indicatie €50 - €474

Stuur een persoonlijk bericht naar NRoxanne

Check beschikbaarheid
NRoxanne, House, Techno, Chill out dj

Het begon met het maken van beats op een synthesizer en keyboard, maar al gauw wilde ik graag meer met muziek doen en werd ik geïnspireerd door de bekende DJ’s. Na de eerste keer achter een draaitafel te hebben gestaan, was ik helemaal verkocht.
Langzaam begon ik mijn eigen muziekvoorkeur te ontwikkelen en draai ik nu heel graag House, Deep House, Soul House, Tech house en Techno. Toen ik 11 jaar oud was had ik mijn eerste optreden. Daarna werd steeds vaker geboekt en mensen begonnen mijn stijl heel erg te waarderen.
Luister naar mijn mixtapes op Sound Cloud, en natuurlijk kom ik het liefst een keer live bij je draaien. Heb je vragen? Dan ontvang ik deze graag!

Contact

NRoxanne, House, Techno, Chill out dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NRoxanne

NRoxanne is een DJ uit Almere. NRoxanne draait muziek in de stijlen House, Techno & Chill out. NRoxanne heeft sinds de inschrijving op 24/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NRoxanne klinkt als: Roger Sanchez, Nora & Pure, Groove Junkies, Technasia, Josh Butler, Weiss. Het repertoire van NRoxanne bestaat uit covers en eigen werk.

NRoxanne hanteert een richtprijs van €50 - €474 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.