NRoxanne

  • DJ   /   Almere
  • #House #Techno #Chill out
  • Klinkt als ROD, Roger Sanchez, Claptone, Klangkuenstler Amelie Lens, VSK, Technasia, Josh Butler, UMEK

Indicatie €100 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar NRoxanne

Check beschikbaarheid
NRoxanne, House, Techno, Chill out dj

Het begon voor mij allemaal met het maken van beats op een synthesizer en keyboard. Al gauw wilde ik meer met muziek doen en werd ik geïnspireerd door bekende DJ’s. Na de eerste keer achter een draaitafel te hebben gestaan, was ik helemaal verkocht. Langzaam begon ik mijn eigen muziekvoorkeur te ontwikkelen en nu draai ik graag heavy techno, house, deep house, Ibiza sounds en soul.
Zoeken naar nieuwe releases, luisteren naar muziek, mensen laten genieten en aan het dansen maken, dat is wat ik het liefste doe.

Contact

NRoxanne, House, Techno, Chill out dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Noa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NRoxanne

NRoxanne is een DJ uit Almere. NRoxanne draait muziek in de stijlen House, Techno & Chill out. NRoxanne heeft sinds de inschrijving op 24/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NRoxanne klinkt als: ROD, Roger Sanchez, Claptone, Klangkuenstler Amelie Lens, VSK, Technasia, Josh Butler, UMEK. Het repertoire van NRoxanne bestaat uit covers en eigen werk.

NRoxanne hanteert een richtprijs van €100 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.