Albex

Indicatie €75 - €199

Stuur een persoonlijk bericht naar Albex

Check beschikbaarheid
Albex, Dance, House, Deep house dj

Ik ben Jasper Albers, ookwel bekend als Albex, en ik ben een 15 jarige DJ uit harderwijk. Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de muziek. Ik heb verschillende instrumenten beoefend (gitaar & keyboard), maar uiteindelijk was het voor mij duidelijk: Ik werd DJ! Nadat ik voor mijn 12e verjaardag mijn eerste DJ-set kreeg, begon ik het DJ'en serieuzer te nemen. Ik heb verschillende DJ-opleidingen gevolgd om als maar beter en beter te worden (pioneer DJ-school Amsterdam & Dutch DJ World Apeldoorn). Bij laatstgenoemde ben ik nog steeds actief, niet voor DJ lessen, maar voor produceerlessen.

Ik sta vooral bekend als een DJ met passie voor verschillende soorten Housemuziek, maar op verzoek ben ik bereid om ook andere stijlen te draaien.

Muziek

albex future house mix deel 2

albex future house mix deel 1

Reviews

Boek Albex en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Albex, Dance, House, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Albex

Albex is een DJ uit Harderwijk. Albex draait muziek in de stijlen Dance, House & Deep house. Albex heeft sinds de inschrijving op 01/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Albex klinkt als: Martin Garrix en Mike Williams. Het repertoire van Albex bestaat uit covers en eigen werk.

Albex hanteert een richtprijs van €75 - €199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.