DJ JAGAI

  • DJ   /   Groningen
  • #Allround #Nederpop #Latin
  • Klinkt als Freddy moreira; Diaz & Bruno; Nafthalie Ramona; DYNA

Indicatie €150 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ JAGAI

Check beschikbaarheid
DJ JAGAI, Allround, Nederpop, Latin dj

OVER ONS

Ik ben Ashley, ook wel DJ JAGAI, een jonge allrounder uit het Friese Scharsterbrug. Muziek heeft mij altijd al geïnspireerd, waardoor ik rond mijn veertiende in aanraking ben gekomen met het DJ-vak. Door te spelen met alle ‘knopjes’ en ‘schuifjes’ ben ik mij de techniek achter het draaien eigen gaan maken.

Op het moment, met zijn 21 jaren jong, draait hij vol energie graag allerlei muziekgenres aan elkaar, waarbij er (afhankelijk van de speeltijd) regelmatig van tempo wordt gewisseld. In zijn DJ-sets komen veel recente hits terug, maar voor een guilty pleasure wordt er ook weleens het archief ingedoken!

Met zijn ‘positive vibe’ & ‘energie’ bezorgt hij, met zijn afwisselende platenkeus, zijn publiek een lach op hun gezicht.

DJ JAGAI is te boeken als DJ voor al uw feesten, festivals en andere evenementen, afhankelijk van uw wens is dit inclusief drive-in show (informeer naar de mogelijkheden).

‘Als u tevreden naar huis rijdt, doe ik dat ook…Tot snel!’

Muziek

DJ JAGAI PROMO #1

DJ JAGAI PROMO #2

Reviews

Boek DJ JAGAI en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ JAGAI, Allround, Nederpop, Latin dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ashley

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ JAGAI

DJ JAGAI is een DJ uit Groningen. DJ JAGAI draait muziek in de stijlen Allround, Nederpop & Latin. DJ JAGAI heeft sinds de inschrijving op 29/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ JAGAI klinkt als: Freddy moreira; Diaz & Bruno; Nafthalie Ramona; DYNA. Het repertoire van DJ JAGAI bestaat uit covers en eigen werk.

DJ JAGAI hanteert een richtprijs van €150 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.