DJ CT

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ CT

Check beschikbaarheid
DJ CT, Allround, Pop, Entertainment dj

Dj C&T bestaat uit twee dj's. Door onze interactie met het publiek en platenkeuzes is DJ C&T voor elk feest een graag geziene gast. Zo zijn DJ C&T te vinden bij festivals, bedrijfsfeesten, kroegen/cafés particulieren feesten, schoolfeesten, BBQ’s, Kindervakantieweek, de Avond4Daagse of gewoon bij een ander gezellig feestje. Muziek is erg belangrijk om van een feest een geslaagd feest te maken! DJ C&T draaien die muziek die bij uw publiek past (en wensen die u vooraf kunt aangeven). Uiteraard is er altijd meer dan ruimte voor verzoekjes, die dan in de show verwerkt worden. Met ons ruim assortiment aan muziek zorgen wij gelijk voor een goede sfeer. Van meezingers, Nederlandstalig, jaren 80, 90 en 00, Top 40 genre, hits for kids of de hits van nu! DJ C&T regelt het geluid en licht voor uw feest, tegen een vooraf overeengekomen tarief. Zo bent u verzekerd van een geslaagd feest. Boek DJ C&T nu voor een vast tarief voor een complete Drive-in show inclusief licht, geluid, rookmachine, laser en DJ’s Voor meer informatie lichten wij dit graag telefonisch toe.

Muziek

Hello, I Found Levels (Gauf...

Blijf je vanavond (Fissabaz...

Reviews

Boek DJ CT en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DJ CT, Allround, Pop, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Casper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ CT

DJ CT is een DJ uit Berlicum. DJ CT draait muziek in de stijlen Allround, Pop & Entertainment. DJ CT heeft sinds de inschrijving op 13/07/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ CT klinkt als: DJ CT. Het repertoire van DJ CT bestaat uit covers en eigen werk.

DJ CT hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.