DJ Angelo

  • DJ   /   Maastricht
  • #Allround #Dance #Smartlap
  • Klinkt als David Guetta, Barry White, Abba, Major Lazer, Snollebollekes, Da Tweekaz, Moombahton, Dance classics, apres ski, feestmuziek

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Angelo

Check beschikbaarheid
DJ Angelo, Allround, Dance, Smartlap dj

DJ Angelo (anno 1973) is een allround DJ die feilloos het publiek aanvoelt. Hij draait werkelijk alles door elkaar, van Dancing Queen tot hardstyle, van Nederlandstalige feesthits tot de nieuwste top40 muziek. Dat bedoelen we ook met Open Format DJ, iemand die in alle stijlen wel thuis is en zich weet aan te passen aan zijn publiek. Angelo is de vaste DJ bij o.a. Twee Heeren, Au Mouton Blanc en Défilé in Maastricht. Het grappige hieraan is dat het een zeer groot verschil is in doelgroepen. Waar Défilé zich richt op de jeugd ( <25jr), gaat de Twee Heeren meer richting de 30'ers en Au Mouton Blanc richt zich op 40 plussers. Angelo vindt op deze locaties letterlijk én figuurlijk zijn draai. Feestelijk en opzwepende muziek, maar ook met wat rustigere nummers om even op adem te komen. Allemaal commerciële muziek, dus plaatjes die herkenbaar zijn. Hij gebruikt ook de microfoon tijdens zijn optreden, mits dit past bij het publiek/jouw gasten.

Contact

DJ Angelo, Allround, Dance, Smartlap dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manon / Soundbookers.nl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Angelo

DJ Angelo is een DJ uit Maastricht. DJ Angelo draait muziek in de stijlen Allround, Dance & Smartlap. DJ Angelo heeft sinds de inschrijving op 27/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Angelo klinkt als: David Guetta, Barry White, Abba, Major Lazer, Snollebollekes, Da Tweekaz, Moombahton, Dance classics, apres ski, feestmuziek. Het repertoire van DJ Angelo bestaat uit covers en eigen werk.

DJ Angelo hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.