Emmanuel Boateng

Indicatie €10

Stuur een persoonlijk bericht naar Emmanuel Boateng

Check beschikbaarheid
Emmanuel Boateng, Rap, Alternatief, R&B soloartist

Wie is Emmanuel Boateng ? Emmanuel Boateng is een 18-jarige artiest afkomstig uit Amsterdam/Den Helder. Hij schuilt achter de artiestennaam ‘Dillemma’ die hij met een paar vrienden had bedacht toen zijn rap-carriere net begon. Emmanuel classificeerd zichzelf niet alleen als een Hip-Hop artiest maar ook als een R&B en Pop artiest omdat hij de vaardigheden heeft om zulke muziek te maken. Hij neemt veel inspiratie uit die genres en dat is meestal ook erg te horen in zijn muziek. Dillemma wilt ervoor zorgen dat zijn muziek de zielen raakt van iedereen die het luisterd en daarom zijn zijn teksten vaak heel persoonlijk en diepgaand op die manier leer je hem kennen via zijn muziek , hij wilt er voor zorgen dat je dingen vanuit een ander perspectief kan zien.
De jongeman is niet alleen bezig met muziek maar werkt momenteel ook aan een eigen kledinglijn genaamd SIXTEEN. Hij wilt ervoor zorgen dat zijn kledinglijn een soort fysieke vorm van zijn muziek is en dat mensen zich ermee kunnen identificeren.
Kortom , Emmanuel is jonge guy met een grote visie in muziek en kleding. Hij is zichzelf nog steeds aan het vinden in beide vlakken en daarom is zijn groeipotentie immens

Sincerely yours , E.

Muziek

Dillemma - Mindstate

Dillemma - Amstelstraat 16

Dillemma - Her Way

Reviews

Boek Emmanuel Boateng en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Emmanuel Boateng, Rap, Alternatief, R&B soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Emmanuel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Emmanuel Boateng

Emmanuel Boateng is een solo-artiest uit Amsterdam. Emmanuel Boateng maakt vooral muziek in de genres Rap, Alternatief & R&B. Emmanuel Boateng heeft sinds de inschrijving op 23/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Emmanuel Boateng klinkt als: Drake. Het repertoire van Emmanuel Boateng bestaat uit alleen eigen werk.

Emmanuel Boateng hanteert een richtprijs van €10 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.