Dieke van Hoften

  (3)
  • Soloartiest   /   Landsmeer (Amsterdam)
  • #Easy Listening #Big Band #Klassiek
  • Klinkt als Klassiek: Lucia Pop, Gundula Janowitz, Jazz Ella Fitzgerald, Caro Emerald, Eva Cassidy, Zaz, Natalie Cole, Peggy Lee
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Dieke van Hoften

Check beschikbaarheid
Dieke van Hoften, Easy Listening, Big Band, Klassiek soloartist

Ben je op zoek naar live muziek? Zingen is wat ik heel graag én zoveel mogelijk doe. Ik zing klassiek, jazz en pop in diverse talen. Ik kan met tape optreden maar ook met live muzikanten en andere zangers en zangeressen. Graag lever ik door mijn zang een bijzondere bijdrage tijdens mooie, feestelijke, bijzondere maar ook verdrietige gebeurtenissen.

Muziek

Mag ik dan bij jou

Autumn Leaves

Cheek to Cheek

Reviews

Door op 03/02/2020

Ik ken Dieke van Hoften al geruime tijd als zangeres. Toch ben ik elke keer weer bijzonder verast door haar professionele presentatie, van sfeervol tot verpletterend. Of er nu een complete bigband achter haar schettert of dat ze, zoals een tijdje terug op mijn eigen feest, met een minuscule mobiele geluidsbron in haar hand temidden van het publiek akoestisch haar muziek ten beste geeft, altijd is Dieke 100% in tune met de muziek en met de situatie. Haar stem is de ziel van haar presentatie, daar laat zij geen twijfel over bestaan en dat draagt zij vakkundig uit in haar performance.
Ik verheug me nu al op de volgende gelegenheid om Dieke weer aan het werk te kunnen zien en horen!

Door op 29/01/2020

Voor het organiseren van een benefiet concert voor SOS Kaymandi, was ik op zoek naar solisten en pianist.
Via het internet kwam ik in contact met Dieke van Hoften.
Voor het benefiet concert konden de solisten en pianist niet worden betaald.
Dieke zei:
“Willem ik regel dit”, wat een organisatie talent binnen 3 weken, een pianist, tenor, mezzo-sopraan en Dieke de sopraan.
Een last viel van mij af, Dieke regelde het muziekprogramma en ik de logistieke zaken.
En wat een mooi gevarieerd concert met de drie solisten en pianist.
Ook het samenspel van Dieke met de pianist en solisten, een lust om te zien en te horen.

Dieke beveel ik van harte aan, om bij bruiloft/huwelijk en bij afscheid van dierbaren, met haar mooie sopraan stem, een extra mooie aanvulling te geven!

Willem Tates
Organisator benefiet concert Pindakaas project SOS Kayamandi (Zuid-Afrika) 2019.

Door op 29/01/2020

Tijdens ons huwelijk heeft Dieke voor ons in de kerk het Ave Maria gezongen. Ik kan het mij nog als de dag van gister voor de geest halen. Een onvergetelijke ervaring. Ze zong zo mooi en helder, het was doodstil in de kerk en iedereen was onder de indruk. De afgelopen jaren heb ik nog een aantal optredens en concerten mogen bijwonen. Elke keer weer weet zij de mensen te ontroeren met haar prachtige stem. Alle genres zingt ze met gemak, met een lichtheid en toch altijd krachtig. Mijn favoriet: de nummers van Eva Cassidy, Diekes stem komt daar indrukwekkend dicht bij in de buurt. Onlangs speelde ze een hoofdrol in de Operette ‘Die Lustige Witwe’ waar ik niet alleen onder de indruk was van haar krachtige stemgeluid; ze liet hier zien ook fantastisch te kunnen acteren. Met haar veelzijdigheid weet ze elk publiek te boeien van het begin tot het eind. Ik zal iedereen dan ook van harte aanbevelen om Dieke uit te nodigen voor een optreden bij een groot moment zoals een huwelijk, begrafenis en een mooi feest. En ik hoop zelf nog veel meer van Dieke te mogen horen de komende tijd.

Contact

Dieke van Hoften, Easy Listening, Big Band, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dieke van Hoften

Dieke van Hoften is een solo-artiest uit Landsmeer (Amsterdam). Dieke van Hoften maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Big Band & Klassiek. Dieke van Hoften heeft sinds de inschrijving op 04/11/2019 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dieke van Hoften klinkt als: Klassiek: Lucia Pop, Gundula Janowitz, Jazz Ella Fitzgerald, Caro Emerald, Eva Cassidy, Zaz, Natalie Cole, Peggy Lee. Het repertoire van Dieke van Hoften bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Dieke van Hoften krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Dieke van Hoften hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.