Dennis Wiltink

Indicatie €630

Stuur een persoonlijk bericht naar Dennis Wiltink

Check beschikbaarheid
Dennis Wiltink, Nederpop, Pop, Allround soloartist

Dennis Wiltink is een artiest met een energieke show die past op vrijwel iedere gelegenheid. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of een bruine kroeg betreft, Dennis brengt altijd zijn unieke sfeer met zich mee. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige popmuziek. Het is mogelijk dat Dennis het optreden kan aanpassen naar uw wensen, mits het past in zijn Nederlandstalige repertoire. Het optreden is altijd inclusief eigen geluidstechnicus en standaard een A-set tot ca. 200 personen. Indien er geluid aanwezig is zal er worden ingeprikt op de aanwezige installatie.

Muziek

Weg van jou

Samen één

Sterker

Reviews

Dennis Wiltink heeft nog geen reviews.

Contact

Dennis Wiltink, Nederpop, Pop, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dennis Wiltink

Dennis Wiltink is een solo-artiest uit Apeldoorn. Dennis Wiltink maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Pop & Allround. Dennis Wiltink heeft sinds de inschrijving op 07/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dennis Wiltink klinkt als: Dennis Wiltink. Het repertoire van Dennis Wiltink bestaat uit covers en eigen werk.

Dennis Wiltink hanteert een richtprijs van €630 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.