Dennis van de Wetering

  (4)
  • DJ   /   Nuenen
  • #Allround #Pop #Dance
  • Klinkt als Allround, Hardstyle, House, Top40, 80's, 90's, Feest, Carnaval
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Dennis van de Wetering

Check beschikbaarheid
Dennis van de Wetering, Allround, Pop, Dance dj

Dennis is al een aantal jaar bezig met zijn grootste passie, muziek. Een paar jaar geleden heeft hij apparatuur gekocht en is hij thuis aan de slag gegaan met mixen. Sindsdien heeft hij op verschillende feestjes gedraaid, van verjaardagen tot trouwfeesten, maakt hij mixen voor een online radiostation en heeft eigen nummers uitgebracht. In de zomer van 2018 heeft hij zelfs even achter de draaitafels op Tomorrowland mogen staan (zie filmpje voor een korte terugblik)! Het repertoire van Dennis is zeer breed en voor ieder wat wils. Verder beschikt hij over alle apparatuur om een avond te komen draaien. Meer info? Neem gerust contact op.

Muziek

New House

Bring me Along

Reviews

Door op 23/09/2018

Ik kan niet anders zeggen dat van A tot Z, vanaf het contact via gigstarter met Dennis tot aan de laatste noot vanaf de draaitafel door Dennis, als super is ervaren. Een toppertje. Gewoon volle bak scoord hij

Door op 03/09/2018

We hadden een fantastische avond , 50 jarig verjaardagsfeest. Goede muziek en goed geluid, gekleurde lampen. We hadden jaren 80 en 90 en nederlandstalig gevraagd en dat was geen probleem kon allemaal geregeld worden. Verzoekjes, alles kon. De avond was goed verzorgd door Dennis.

Door op 10/06/2018

Topavond gehad. Dennis heeft met zijn muziek iedereen aan het dansen gekregen. Er zat een mooie opbouw in zijn keuze voor de nummers en hij wist de verzoekjes van de gasten goed te combineren met andere nummers. Voor een volgend feest ga ik zeker weer voor Dennis!

Contact

Dennis van de Wetering, Allround, Pop, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dennis van de Wetering

Dennis van de Wetering is een DJ uit Nuenen. Dennis van de Wetering draait muziek in de stijlen Allround, Pop & Dance. Dennis van de Wetering heeft sinds de inschrijving op 09/02/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dennis van de Wetering klinkt als: Allround, Hardstyle, House, Top40, 80's, 90's, Feest, Carnaval. Het repertoire van Dennis van de Wetering bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dennis van de Wetering krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Dennis van de Wetering hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.