Dennis double U

  (9)
  • DJ   /   Nuenen
  • #Allround #Pop #Dance
  • Klinkt als Allround, Top40, Disco, Rock, 80's, 90's, Feest, EDM, Carnaval, Hardstyle, House, Urban
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Dennis double U

Check beschikbaarheid
Dennis double U, Allround, Pop, Dance dj

Dennis is al een aantal jaar bezig met zijn grootste passie, muziek. Een paar jaar geleden heeft hij apparatuur gekocht en is hij thuis aan de slag gegaan met mixen. Sindsdien heeft hij op verschillende feestjes gedraaid; van verjaardagen tot trouwfeesten, maakt hij mixen voor een online radiostation en heeft eigen nummers uitgebracht. In de zomer van 2018 heeft hij zelfs even achter de draaitafels op Tomorrowland mogen staan (zie filmpje voor een korte terugblik)! Mocht je toch geen DJ in willen huren, maar wel gezellige en toepasselijke muziek op je feest draaien? Dan kun je bij Dennis ook terecht voor het maken van playlists. Zo heeft hij al playlists gemaakt voor een café in Eindhoven en voor een aantal feestavonden. Het repertoire van Dennis is zeer breed en voor ieder wat wils. Verder beschikt hij over alle apparatuur om een avond te komen draaien. Meer info? Neem gerust contact op.

Muziek

New House

Bring me Along

Reviews

Door op 14/07/2019

Alle afspraken zijn nagekomen. We hebben een superleuk feest gehad!! Nog nooit eerder geboekt op deze manier maar een echte aanrader!

Door op 31/03/2019

Contact met Dennis liep goed, hij is zelfs eerder op komen bouwen zodat dit met onze planning beter ging. Helaas viel de opkomst tegen maar hier ging hij goed mee om en hij speelde goed in op het publiek.

Erg goede DJ die mee wilt denken en van alles kan draaien!

Door op 13/01/2019

Dennis was erg flexibel met de tijden en hij goed rekening gehouden met de meertalige bruiloft en de verjaardag van mijn vrouw om 0:00.
Wij en ook onze gasten vonden de sfeer en de muziek erg goed!

Contact

Dennis double U, Allround, Pop, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dennis double U

Dennis double U is een DJ uit Nuenen. Dennis double U draait muziek in de stijlen Allround, Pop & Dance. Dennis double U heeft sinds de inschrijving op 09/02/2018 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dennis double U klinkt als: Allround, Top40, Disco, Rock, 80's, 90's, Feest, EDM, Carnaval, Hardstyle, House, Urban . Het repertoire van Dennis double U bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dennis double U krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Dennis double U hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.