Demi Dean

  (3)
  • Soloartiest   /   Nieuwegein
  • #Pop #Soul #Allround
  • Klinkt als Ariana Grande, Adele, Tori Kelly, Rihanna, Ella Mai, Halsey, Anne-Marie, Zara Larsson, Beyonce, Davina Michelle, Maan, Dua Lipa , Camila Cabello, Ed Sheeran, Rita Ora
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €75 - €349

Stuur een persoonlijk bericht naar Demi Dean

Check beschikbaarheid
Demi Dean, Pop, Soul, Allround soloartist

Demi Dean is een 21-jarige Singer/Songwriter uit Utrecht. Momenteel zit Demi in haar laatste jaar van haar studie als Hiphop Vocalist aan de Herman Brood Academie. Naast studeren is Demi vooral in de studio bezig aan zowel samenwerkingen als aan haar eigen muziek. Ook is zij recent begonnen met het uploaden van covers op haar Youtube kanaal.
Haar visie is niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar vooral haar passie te delen met de wereld. "Ik hoop dat mijn muziek veel mensen kan inspireren om ook hun dromen na te jagen en om te genieten van het leven, want als het erop aankomt is dat hetgeen wat telt."
Tegenwoordig is het lastig om je te onderscheiden als artiest van al die andere geweldige artiesten, maar als dit aan Demi gevraagd wordt antwoordt zij dat puur het feit dat niemand hetzelfde is, je al onderscheidt van alle anderen. Maar niet alleen dat, ze omschrijft zichzelf ook als iemand die hard werkt voor wat ze wilt en heel erg veelzijdig is. Daarnaast vertelt Demi dat zij een enorme passie heeft voor wat zij doet en er in gelooft dat als je dat combineert met hard werken, je absoluut gaat komen waar je wilt zijn.

In 2020 komt er veel originele muziek uit die Demi zelf geschreven en opgenomen heeft. Wanneer dit online beschikbaar is zal dit ook hier te beluisteren zijn. Voor een indruk van Demi zijn er op deze pagina meerdere nummers te beluisteren. Klik hiervoor op de Spotify link hieronder of bekijk de covers op Youtube.

Demi is te boeken als solo artiest, inclusief alle benodigde apparatuur zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Dit alles wordt tijdelijk geleverd tegen een hele voordelige 'all-in-one'-prijs. Hier zit de op-en afbouw bij inbegrepen.
Demi heeft ervaring met onder andere: bruiloften, borrels, diners, feesten, verjaardagen, congressen, en nog vele andere soorten evenementen.
Stuur gerust een bericht voor meer informatie hierover.

Misschien tot snel!

Muziek

Naughty Boy - 2CRE8 feat. D...

Burn - 2CRE8 feat. Demi Dean

All Night - BrooksJourney f...

Reviews

Door op 13/12/2019

Voor onze bruiloft hebben wij Demi geboekt. Samen met haar konden we al onze wensen bespreken en heeft zij er een heel mooi geheel van gemaakt. Het optreden was compleet verzorgd door Demi inclusief al het apparatuur wat ze ook voor ons kon regelen. Dat was voor ons echt een hele zorg minder aangezien dat een hele klus is.
Ze heeft aan al onze wensen voldaan en is een ontzettend vriendelijke meedenkende meid. Al met al zijn wij super tevreden en zouden wij haar absoluut aanraden!

Door op 18/11/2019

Demi heeft mij en mijn gezelschap een zeer leuke avond bezorgd. Demi is erg flexibel en open met het meedenken aan de specifieke wensen voor het optreden zoals verzoeknummers. Ze handelt als een professional in communicatie(snelheid), gemaakte afspraken en het verzorgen van goede eigen apparatuur. De prijs voor het optreden in verhouding tot de kwaliteit die ze brengt, is het dubbel en dwars waard!

Door op 16/11/2019

Demi is een hele fijne persoonlijkheid met een hele mooie heldere stem. Apparatuur was goed verzorgt en ze begon mooi op tijd. Haar optreden was fantastisch en heeft er zeker aan bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijk feest was. Een aanwinst voor de invulling van elk feest of welke gelegenheid dan ook.

Contact

Demi Dean, Pop, Soul, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Demi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Demi Dean

Demi Dean is een solo-artiest uit Nieuwegein. Demi Dean maakt vooral muziek in de genres Pop, Soul & Allround. Demi Dean heeft sinds de inschrijving op 20/07/2019 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Demi Dean klinkt als: Ariana Grande, Adele, Tori Kelly, Rihanna, Ella Mai, Halsey, Anne-Marie, Zara Larsson, Beyonce, Davina Michelle, Maan, Dua Lipa , Camila Cabello, Ed Sheeran, Rita Ora . Het repertoire van Demi Dean bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Demi Dean krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Demi Dean hanteert een richtprijs van €75 - €349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.