Demi Dean

  • Soloartiest   /   Nieuwegein
  • #Pop #Singer-songwriter #Entertainment
  • Klinkt als Tori Kelly, Rihanna, Ella Mai, Halsey, Anne-Marie, Zara Larsson, Beyonce, Davina Michelle, Maan, Ariana Grande, Dua Lipa , Camila Cabello, Ed Sheeran, Rita Ora

Indicatie €75 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar Demi Dean

Check beschikbaarheid
Demi Dean, Pop, Singer-songwriter, Entertainment soloartist

Demi Dean is een 21-jarige Singer/Songwriter uit Utrecht. Momenteel gaat zij haar laatste jaar in van haar studie als Hiphop Vocalist aan de Herman Brood Academie. Naast studeren is Demi vooral in de studio bezig aan zowel samenwerkingen als aan haar eigen muziek. Ook is zij recent begonnen met het uploaden van covers op haar Youtube kanaal. Haar visie is niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar vooral om mensen een leuke tijd te bezorgen en zich goed te laten voelen. "Ik hoop dat mijn muziek veel mensen kan inspireren om ook hun dromen na te jagen en om te genieten van het leven, want als het erop aankomt is dat hetgeen wat telt. "Hoe leuk is het om mensen te zien lachen en te weten dat jij daar een aandeel in hebt gehad?!". Tegenwoordig is het lastig om je te onderscheiden als artiest van al die andere geweldige artiesten, maar als dit aan Demi gevraagd wordt antwoordt zij dat puur het feit dat niemand hetzelfde is, je al onderscheidt van alle anderen. Maar niet alleen dat, ze omschrijft zichzelf ook als iemand die hard werkt voor wat ze wilt en heel erg veelzijdig is. Daarnaast vertelt Demi dat zij een enorme passie heeft voor wat zij doet en er in gelooft dat als je dat combineert met hard werken, je absoluut gaat komen waar je wilt zijn.

Klik op de Spotify link om Demi haar originele muziek te beluisteren!

Muziek

All Night - BrooksJourney f...

Señorita - Camila Cabello/S...

Burn - 2CRE8 feat. Demi Dean

Reviews

Demi Dean heeft nog geen reviews.

Contact

Demi Dean, Pop, Singer-songwriter, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Demi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Demi Dean

Demi Dean is een solo-artiest uit Nieuwegein. Demi Dean maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Entertainment. Demi Dean heeft sinds de inschrijving op 20/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Demi Dean klinkt als: Tori Kelly, Rihanna, Ella Mai, Halsey, Anne-Marie, Zara Larsson, Beyonce, Davina Michelle, Maan, Ariana Grande, Dua Lipa , Camila Cabello, Ed Sheeran, Rita Ora . Het repertoire van Demi Dean bestaat uit covers en eigen werk.

Demi Dean hanteert een richtprijs van €75 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.