DELUSIONALS

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar DELUSIONALS

Check beschikbaarheid
DELUSIONALS, Alternatief, Pop, Psychedelic band

DELUSIONALS bestaat uit de eeneiige tweelingzussen Madelon en Danielle Bruinhof. Het muzikale duo maakte al vanaf jonge leeftijd vaak samen muziek. Het onafscheidelijke duo maakt dreampop met elektronische en psychedelische accenten, waarbij de zwevende vocalen het publiek in een trance brengt. Versterkt door het karakteristieke gitaargeluid, die perfect leunt op de geheimzinnige synthesizers en sfeergeluiden, vormt dat de DELUSIONALS-formule.
Voor de muziek wordt inspiratie gehaald uit het dromerige van Warpaint, het stemgebruik van Florence + the Machine en de geheimzinnigheid en het artistieke van Radiohead.

Single 'Running' is te beluisteren:
YouTube: https://youtu.be/Rdgt8Qg9J8E
Spotify: https://goo.gl/MPRA1J

Muziek

Running

Reviews

DELUSIONALS heeft nog geen reviews.

Contact

DELUSIONALS, Alternatief, Pop, Psychedelic band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Madelon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DELUSIONALS

DELUSIONALS is een band uit Tilburg. DELUSIONALS speelt muziek in de genres Alternatief, Pop & Psychedelic. DELUSIONALS heeft sinds de inschrijving op 24/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DELUSIONALS klinkt als: Warpaint, Radiohead, Florence and the Machine, Pink Floyd. Het repertoire van DELUSIONALS bestaat uit alleen eigen werk.

DELUSIONALS hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.