deBrotherz

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Hip Hop #House
  • Klinkt als deBrotherz is een samensmelting van rap en de newschool swavy sound. We hebben passie voor soul, pop, hiphop, reggae, house (EDM) en dubstepmuziek. Deze invloeden laten wij allemaal terugkomen in onze muziek.

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar deBrotherz

Check beschikbaarheid
deBrotherz, Pop, Hip Hop, House band

“deBrotherz is een samensmelting van rap en de newschool swavy sound. We zijn twee broers met een passie voor soul, pop, hiphop, reggae, house (EDM) en dubstepmuziek. Deze invloeden laten wij allemaal terugkomen in onze muziek. Ik denk dat het lastig is om deBrotherz in een categorie te plaatsen, dat laten we ook open voor de luisteraars om te doen. Wij hebben veel plezier in het combineren van al deze muziekstijlen, dat is voor ons belangrijk”.

Muziek

deBrotherz - Hier Blijven

Reviews

Boek deBrotherz en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

deBrotherz, Pop, Hip Hop, House band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joe

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over deBrotherz

deBrotherz is een band uit Amsterdam. deBrotherz speelt muziek in de genres Hip Hop, House & Pop. deBrotherz heeft sinds de inschrijving op 25/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van deBrotherz klinkt als: deBrotherz is een samensmelting van rap en de newschool swavy sound. We hebben passie voor soul, pop, hiphop, reggae, house (EDM) en dubstepmuziek. Deze invloeden laten wij allemaal terugkomen in onze muziek.. Het repertoire van deBrotherz bestaat uit alleen eigen werk.

deBrotherz hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.