De Nachtdokter

Indicatie €200 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar De Nachtdokter

Check beschikbaarheid
De Nachtdokter, Deep house, Disco, Techno dj

De Nachtdokter (Raldi van Trappe)
De eigenaar van de Nachtdokters een succesvol bedrijf in Hilversum Centrum.
Deze Dj, Producer, Mc en evenementen organisator laat weinig aan het toeval over. Zo begon hij zijn eigen bedrijf de Nachtdokters op 4 juli 2012 met het plan alles in eigen beheer te houden. Hij deelde zijn bedrijf in 3 delen DJ School Hilversum, boekingsbureau en evenementen organisatie om zo zijn eigen talentvolle leerlingen binnen zijn bedrijf te kunnen plaatsen. Ook producer lessen en studio werkzaamheden vallen onder zijn beheer.
Zijn stijl is afwisselend en hij voelt zijn publiek goed aan. Zijn sterke kanten zijn vooral de kwaliteit van het geluid en zijn bijzondere platenkeuze en positieve en liefdevolle uitstraling waar het publiek van houd.

Reviews

Boek De Nachtdokter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Nachtdokter, Deep house, Disco, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Reginald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Nachtdokter

De Nachtdokter is een DJ uit Hilversum. De Nachtdokter draait muziek in de stijlen Deep house, Disco & Techno. De Nachtdokter heeft sinds de inschrijving op 06/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Nachtdokter klinkt als: Satoshi Tomie, Egbert, Anthony Papa. Het repertoire van De Nachtdokter bestaat uit covers en eigen werk.

De Nachtdokter hanteert een richtprijs van €200 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.