David

Indicatie €25 - €125

Stuur een persoonlijk bericht naar David

Check beschikbaarheid
David, Folk, Country, Romantiek soloartist

Ik ben David, 19 jaar, en ik vind het fantastisch om voor/met mensen liedjes te zingen. Zelf heb ik een aantal leuke nummers geschreven (al zeg ik het zelf), maar ik speel ook graag m'n favoriete liedjes. M'n favoriete liedje is 'La Vie En Rose' en ik kan het zowel in het Engels als in het Frans. Verder kan ik zowel versterkt als akoestisch spelen. Stiekem vind ik akoestisch ook een beetje leuker, niet verder vertellen! Ik heb een redelijk unieke stem als ik mensen om me heen mag geloven, ik denk dat dat komt omdat ik latino ben. Toen ik 1 was ben ik geadopteerd uit Colombia! Nu ga ik volledig op in de Nederlandse cultuur. Ik doe ook het liefst kaas op m'n boterham.

Reviews

Boek David en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

David, Folk, Country, Romantiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - David

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over David

David is een solo-artiest uit IJsselmuiden. David maakt vooral muziek in de genres Folk, Country & Romantiek. David heeft sinds de inschrijving op 11/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van David klinkt als: Ben Howard, Kaleo, Ed Sheeran. Het repertoire van David bestaat uit covers en eigen werk.

David hanteert een richtprijs van €25 - €125 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.