Dasilvian Bruce

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #R&B #Pop #Funk
  • Klinkt als Anderson Paak, Usher, John Legend

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Dasilvian Bruce

Check beschikbaarheid
Dasilvian Bruce , R&B, Pop, Funk soloartist

Dasilvian Bruce is een ambitieuze singer, songwriter en producer uit Amsterdam. In het verleden heft Dasilvian meegedaan aan talenten- jachten in Nederland als X-factor en Popstars.
Onlangs (2017) heeft Dasilvian zijn debuutalbum ‘Messiah’ uitgebracht. De stijl die Dasilvian hanteert is zeer divers. Hij probeert zijn grenzen te verleggen door verschillende muziekstijlen te combineren. De stijlen die hem het meest bewegen zijn R&B/Soul, Hip-Hop, Pop, Jazz en Funk. In zijn muziek komen deze stijlen dan ook gecombineerd terug.

De achterliggende gedachte van het debuutalbum van Dasilvian is “De wereld verbeteren door de Messias in jou met lekkere muziek naar boven te laten komen en meer liefde te delen met de wereld”.

Het doel van Dasilvian; in deze tijd voor anderen te zijn, wat artiesten die hij bewondert voor hem waren. Artiesten die volgens hem met muziek een ziel zó kunnen raken dat men zich gehoord, geliefd, gesteund en begrepen voelt. Een doel als deze is niet gemakkelijk te bereiken, maar elk geraakte ziel voelt als een overwinning!

Muziek

Dasilvian Bruce - Unity

Dasilvian Bruce - Best Of T...

Dasilvian Bruce - Who's bre...

Reviews

Dasilvian Bruce heeft nog geen reviews.

Contact

Dasilvian Bruce , R&B, Pop, Funk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dasilvian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dasilvian Bruce

Dasilvian Bruce is een solo-artiest uit Amsterdam. Dasilvian Bruce maakt vooral muziek in de genres R&B, Pop & Funk. Dasilvian Bruce heeft sinds de inschrijving op 23/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dasilvian Bruce klinkt als: Anderson Paak, Usher, John Legend. Het repertoire van Dasilvian Bruce bestaat uit covers en eigen werk.

Dasilvian Bruce hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.