Daniel Tervooren

Indicatie €100 - €140

Stuur een persoonlijk bericht naar Daniel Tervooren

Check beschikbaarheid
Daniel Tervooren, Singer-songwriter, Indie Rock, Pop soloartist

Hallo! Ik ben Daniël Tervooren. Al bijna 10 jaar ben ik actief als singer-songwriter, zowel in bandjes als alleen. Hierbij heb ik zowel eigen werk gespeeld als covertjes. In mijn leven heb ik al meer dan 100 keer opgetreden, op podia zoals het Amsterdams Studentenfestival, De Kleine Friese Prijs, Bevrijdingsfestival Zoetermeer en De Boerderij. U kunt mij inhuren voor een gezellige avond meezing-covertjes. Ik zal van tevoren goed proberen vast te stellen waar de gelegenheid nu precies om vraagt, om daar zo mijn act op af te stellen. Ook kunt u mij benaderen om als singer-songwriter te komen spelen, waarbij ik mijn eigen werk speel dat vaak wordt bestempeld als meeslepend, melodisch, en melancholisch.

Reviews

Boek Daniel Tervooren en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Daniel Tervooren, Singer-songwriter, Indie Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - D

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daniel Tervooren

Daniel Tervooren is een solo-artiest uit Leiden. Daniel Tervooren maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Indie Rock & Pop. Daniel Tervooren heeft sinds de inschrijving op 25/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daniel Tervooren klinkt als: Ben Howard, Johnny Cash. Het repertoire van Daniel Tervooren bestaat uit covers en eigen werk.

Daniel Tervooren hanteert een richtprijs van €100 - €140 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.