All-in Party Entertainment

  (2)

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar All-in Party Entertainment

Check beschikbaarheid
All-in Party Entertainment, Allround, Electronic, Pop dj

Tof dat je kijkt naar deze pagina & interesse hebt in het boeken van een DJ! Wij van All-in Party Entertainment vinden dat jouw feestje, jouw feestje moet blijven. Daarom is onze act volledige volledig afgestemd op de wensen van jou als opdrachtgever. Ieder feest is uniek, ieder mens heeft een ander verhaal & iedereen heeft een andere (specifieke) muzikale behoefte. De prijs die vermeld staat hier op Showbird is daarom ook slechts een indicatie van een gemiddeld veelvoorkomend bedrag.
----
Na het indienen van jouw aanvraag, streven wij ernaar om binnen 24 uur te reageren. Meestal vragen wij om enkele aanvullende informatie, zodat beide partijen weten waar ze uiteindelijk akkoord mee gaan. Ook eventuele telefoongesprekken zouden plaats kunnen vinden om alles van te voren goed af te stemmen. Goede afstemming, transparantie & voorbereiding zijn essentieel voor een geweldige & onvergetelijke avond muziek. Dit mag in onze ogen daarom ook nooit onderschat worden.

Hieronder volgen een aantal voordelen van ons als bedrijf, waarmee wij ons onderscheiden van de concurrent:
Bij All-in Party Entertainment zijn wij ons ervan bewust dat realistische prijzen voor beide partijen altijd het meest fair is. Zo is een huiskamerfeestje bijvoorbeeld heel anders dan een bruiloft op een afgehuurde locatie.
----
Wij van All-in Party Entertainment vinden dat afstemming met jou als opdrachtgever niet onderschat mag worden. Goed persoonlijk contact is een pre voor een DJ boeking. Een DJ boek je namelijk vaak alleen voor speciale gelegenheden.
----
Wij zijn als bedrijf, maar ook als DJs individueel actief op verschillende social media kanalen. Op onder andere YouTube post oprichter Daniel Codec behind-the-scenes 'gig logs' van de boekingen. Transparantie staat daarbij voorop.

Heb je interesse gekregen in het boeken van ons als DJs op jouw feest? Of wil je simpelweg vrijblijvend wat meer informatie? Dien gerust een aanvraag in en dan zullen we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Muziek

Live Moombahton Mix

Live Club Mix

Reviews

Door op 14/10/2019

Een hele gezellige avond voelden de sfeer goed aan en eindelijk dj,s die niet overdreven met het geluid.

Door op 03/07/2019

Deze jongens weten van een avondje een echt knalfeest te maken. Van te voren besproken wat voor muziek er gedraaid moest worden. De jongens hebben een fantastische speellijst in elkaar gezet. Wat een sfeer, alle gasten konden dit waarderen. Een aanrader voor iedereen. Wij hadden een feest in de buitenlucht, zonder directe woningen in de buurt, maar de dj's hebben toch t geluid niet op zijn hardst gezet, zodat er nog wel gepraat kon worden, maar hebben ook heerlijk gedanst. De discolichten maakten het helemaal. Volgende keer boek ik ze zeker weer!! Dank je wel Daniël en Steven, voor een geweldige avond!!

Contact

All-in Party Entertainment, Allround, Electronic, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over All-in Party Entertainment

All-in Party Entertainment is een DJ uit Hoogvliet. All-in Party Entertainment draait muziek in de stijlen Allround, Electronic & Pop. All-in Party Entertainment heeft sinds de inschrijving op 20/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van All-in Party Entertainment klinkt als: Allround. Het repertoire van All-in Party Entertainment bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: All-in Party Entertainment krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

All-in Party Entertainment hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.