Daniel Codec & Steven Cage Drive-in

  (2)
  • DJ   /   Hoogvliet
  • #Allround #R&B #Disco
  • Klinkt als Allround, Feest DJ, Boef, ABBA, Bruno Mars, Lil' Kleine, Lucas & Steve, Davina Michelle, Kinderen Voor Kinderen, Elvis Presley, Michael Jackson, 2 Unlimited, Beyoncé
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Daniel Codec & Steven Cage Drive-in

Check beschikbaarheid
Daniel Codec & Steven Cage Drive-in, Allround, R&B, Disco dj

▼INFO▼
►Wil je een DJ-duo met een dynamische set, verstand van zaken & de juiste muziek op het juiste moment voor ieder feest? Dan zit je bij Daniel Codec & Steven Cage zeker goed. Deze 21- & 18-jarige DJs begonnen in 2014 met draaien en zijn sinds dien niet meer van de booth weg te slaan. Als ze ergens dag in dag uit mee bezig zijn, is het wel hun enorme passie voor muziek.
Voor een uiterst lage prijs draaien Daniel Codec & Steven Cage alle muziek van tegenwoordig, maar ook klassiekers van vroeger. En dat allemaal live in de mix.

Muziek

Live Moombahton Mix

Live Club Mix

Reviews

Door op 14/10/2019

Een hele gezellige avond voelden de sfeer goed aan en eindelijk dj,s die niet overdreven met het geluid.

Door op 03/07/2019

Deze jongens weten van een avondje een echt knalfeest te maken. Van te voren besproken wat voor muziek er gedraaid moest worden. De jongens hebben een fantastische speellijst in elkaar gezet. Wat een sfeer, alle gasten konden dit waarderen. Een aanrader voor iedereen. Wij hadden een feest in de buitenlucht, zonder directe woningen in de buurt, maar de dj's hebben toch t geluid niet op zijn hardst gezet, zodat er nog wel gepraat kon worden, maar hebben ook heerlijk gedanst. De discolichten maakten het helemaal. Volgende keer boek ik ze zeker weer!! Dank je wel Daniël en Steven, voor een geweldige avond!!

Contact

Daniel Codec & Steven Cage Drive-in, Allround, R&B, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daniel Codec & Steven Cage Drive-in

Daniel Codec & Steven Cage Drive-in is een DJ uit Hoogvliet. Daniel Codec & Steven Cage Drive-in draait muziek in de stijlen Allround, R&B & Disco. Daniel Codec & Steven Cage Drive-in heeft sinds de inschrijving op 20/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daniel Codec & Steven Cage Drive-in klinkt als: Allround, Feest DJ, Boef, ABBA, Bruno Mars, Lil' Kleine, Lucas & Steve, Davina Michelle, Kinderen Voor Kinderen, Elvis Presley, Michael Jackson, 2 Unlimited, Beyoncé. Het repertoire van Daniel Codec & Steven Cage Drive-in bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Daniel Codec & Steven Cage Drive-in krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Daniel Codec & Steven Cage Drive-in hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.