Daniel Cane

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Daniel Cane

Check beschikbaarheid
Daniel Cane, Singer-songwriter, Easy Listening, Pop soloartist

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop.

In drie jaar tijd deed Daniel Cane meer dan 500 optredens. Hij speelde in de voorprogramma's van o.a. Stef Classens, De Dijk, Kim Churchill en een complete Danny Vera tour. Daarnaast speelde hij live bij Giel op 3FM en werden er verscheidene festivals aangedaan.

In 2016 speelde Daniel Cane bij Jan- Douwe Kroeske de 2 Meter Sessie op Noorderslag. Later wist hij de crowdfunding voor zijn tweede EP 'Ivory' succesvol af te ronden. Deze EP is eind september uitgekomen. Miss Montreal is in ieder geval fan!

In 2017 opent Daniel voor oa Golden Earring en gaat het Blof avontuur verder. In het Najaar van 2017 schrijft de band verder aan hun volgende plaat.

Muziek

Harbor

Breakthrough

Hold On

Reviews

Boek Daniel Cane en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Daniel Cane, Singer-songwriter, Easy Listening, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daniel Cane

Daniel Cane is een solo-artiest uit Nijmegen. Daniel Cane maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Singer-songwriter & Pop. Daniel Cane heeft sinds de inschrijving op 05/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daniel Cane klinkt als: Ed Sheeran, Gavin James, James Bay, Damien Rice. Het repertoire van Daniel Cane bestaat uit alleen eigen werk.

Daniel Cane hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.