Daniel van der Velden

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Dance #House #R&B
  • Klinkt als Hardwell, Blasterjaxx, Oliver Heldens, Sam Feldt, Carl Cox, Mark Knight, Tiesto, Armin van Buuren, Avicii

Indicatie €30

Stuur een persoonlijk bericht naar Daniel van der Velden

Check beschikbaarheid
Daniel van der Velden, Dance, House, R&B dj

Hallo daar!

Ik ben Daniel van der Velden, 24 jaar jong en al heel lang in de muziek. Voordat ik begon met DJen heb ik een jaartje of 7 gedrumd. Nadat ik op een kleinschalig feestje de muziek moest regelen ben ik DJen erbij gaan doen en heb ik eigenlijk nooit meer teruggekeken.

Wat je van mij moet verwachten als je mij boekt is ontzettend veel energie. Ik houd ervan om mensen mee te nemen op een reis. We beginnen rustig met bijvoorbeeld Deep House en bouwen op tot verschillende climaxen op een avond. Het is heel belangrijk om te zorgen dat wanneer er een climax is geweest je een stapje terug neemt om het publiek bij te laten komen, om vervolgens weer op te bouwen.

Op een avond hoor je bij mij allerlei genres voorbij komen. R&B, 80s/90s/00s, House (alle vormen ervan), Reggaeton, Pop, Moombahton, Nederpop, Feestmuziek, Trap, Hardstyle en Hip-hop, noem het en je hoort het voorbij komen!

Ik heb al vele feesten verzorgd en heb ook vele online podcasts gemaakt. Op mijn YouTube kanaal kun je een sample vinden. Uiteraard is het op een feest heel anders, aangezien ik in mijn podcast alleen de nieuwste nummers stop.

Muziek

Dan Fields Podcast #013

Dan Fields Podcast #002

Reviews

Daniel van der Velden heeft nog geen reviews.

Contact

Daniel van der Velden, Dance, House, R&B dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daniel van der Velden

Daniel van der Velden is een DJ uit Amsterdam. Daniel van der Velden draait muziek in de stijlen Dance, R&B & House. Daniel van der Velden heeft sinds de inschrijving op 27/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daniel van der Velden klinkt als: Hardwell, Blasterjaxx, Oliver Heldens, Sam Feldt, Carl Cox, Mark Knight, Tiesto, Armin van Buuren, Avicii. Het repertoire van Daniel van der Velden bestaat uit covers en eigen werk.

Daniel van der Velden hanteert een richtprijs van €30 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.