DamesDraaienDoor

Indicatie €2075 - €3145

Stuur een persoonlijk bericht naar DamesDraaienDoor

Check beschikbaarheid
DamesDraaienDoor, Dance, Entertainment, Deep house dj

Dames Draaien Door is een combinatie van de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten, waarbij het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en electronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Een ieder heeft opgetreden in clubs, tijdens festivals of op corporate events in Nederland en daarbuiten. Het zijn allemaal zeer getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze een feest/event aan de gang moeten krijgen en het publiek moeten vermaken.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80s/90s en top 40) tot Commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.

Muziek

DDD Afterparty

Dj Amica Nova & Sax

Miss Marlifox - Dames Draai...

Reviews

Boek DamesDraaienDoor en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

DamesDraaienDoor, Dance, Entertainment, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - rene

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DamesDraaienDoor

DamesDraaienDoor is een DJ uit Den Bosch. DamesDraaienDoor draait muziek in de stijlen Dance, Entertainment & Deep house. DamesDraaienDoor heeft sinds de inschrijving op 09/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DamesDraaienDoor klinkt als: Dutch Dance Diva's. Het repertoire van DamesDraaienDoor bestaat uit covers en eigen werk.

DamesDraaienDoor hanteert een richtprijs van €2075 - €3145 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.