Cliff Trieling

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Cliff Trieling

Check beschikbaarheid
Cliff Trieling, Metal, Progressieve metal, Heavy metal band

Cthulhu heeft zich na een aantal jaren coveren ontpopt tot 1 van de underdogs in de metalscene. Een mix van bloedverzengde gitaarharmonieën en een snoeiharde ritmesectie. De band speelt zo veel mogelijk rondom het eerste album dat in September uitkomt. Thrash metal in een nieuwe outfit , een must als je een unieke live ervaring wilt hebben!

Cthulhu maakt zich momenteel o.a. klaar voor de albumtour in Februari. Deze west-europese openingstour zal data hebben in Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk en Engeland hebben dus mis deze gasten niet!

Muziek

The Spilling of Life

Reviews

Boek Cliff Trieling en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cliff Trieling, Metal, Progressieve metal, Heavy metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cliff

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cliff Trieling

Cliff Trieling is een band uit Lelystad. Cliff Trieling speelt muziek in de genres Metal, Progressieve metal & Heavy metal. Cliff Trieling heeft sinds de inschrijving op 11/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cliff Trieling klinkt als: Cacophony , Megadeth, R.J. Dio. Het repertoire van Cliff Trieling bestaat uit covers en eigen werk.

Cliff Trieling hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.