Crusaders - Saxon Salute Plus

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Crusaders - Saxon Salute Plus

Check beschikbaarheid
Crusaders - Saxon Salute Plus, Heavy metal, Tributeband band

Crusaders werd voor een éénmalige show opgericht in 2015 maar gedurende de repetities was er een vijfkoppige klik die ervoor zorgde dat we dóór wilde met deze knallende nummers. Dat lukte en inmiddels spelen we een mooie selectie uit het repertoire van de Britse metallegende. In 2017 besloten we ook nummers van andere grootheden erbij te gaan spelen en dat zijn onder meer Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Metallica, Motörhead en meer.

In het grote landschap van tribute en coverbands is er veel keus, wij vinden het optreden een kick om te doen en daardoor zijn we in vergelijking met andere bands vrij goedkoop. Dus, heb je een podium in een café, jongerencentrum, club, zaal of stadion en je zoekt een leuke band? Crusaders to the rescue!

Reviews

Boek Crusaders - Saxon Salute Plus en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Crusaders - Saxon Salute Plus, Heavy metal, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Winston

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Crusaders - Saxon Salute Plus

Crusaders - Saxon Salute Plus is een band uit Nijmegen. Crusaders - Saxon Salute Plus speelt muziek in de genres Heavy metal & Tributeband. Crusaders - Saxon Salute Plus heeft sinds de inschrijving op 06/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Crusaders - Saxon Salute Plus klinkt als: Saxon, Black Sabbath, Ozzy Osbourne. Het repertoire van Crusaders - Saxon Salute Plus bestaat uit alleen covers.

Crusaders - Saxon Salute Plus hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.