Creamer

  • Band   /   Oisterwijk
  • #Rock 'n Roll #Rock #Metal
  • Klinkt als Foo Fighters, Guns 'n Roses, Aerosmith, Motorhead, AC/DC, Queens of the Stone Age, Nirvana, Muse, Iron Maiden, Metallica, Ozzy Osbourne

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Creamer

Check beschikbaarheid
Creamer, Rock 'n Roll, Rock, Metal band

CREAMER is een vierkoppige formatie bestaande uit muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdient hebben en eigenlijk maar met een reden op de planken staat: rocken. Geen flauwekul, het liefst zou deze band 3 uur achter elkaar het beste ten gehore willen brengen wat er de afgelopen 70 jaar aan rock ’n roll geschreven is.
Dus verwacht jamsessies, drum- en gitaarsolo’s, vette rock ’n roll waarbij je maar lastig stil kunt staan en vooral heel veel plezier. Dat er twee muren met Marshalls zorgen voor een permanente gehoorbeschadiging en dat er nog wat napalm in je ogen zit van het vuurwerk is een probleem van morgen. Dus: veters strikken, extra bier halen, vuistjes in de lucht en meebrullen.

Muziek

Bootleg optreden 05-06-2017

Creamer - Slither (Velvet R...

Creamer - For Whom The Bell...

Reviews

Creamer heeft nog geen reviews.

Contact

Creamer, Rock 'n Roll, Rock, Metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jasper

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Creamer

Creamer is een band uit Oisterwijk. Creamer speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rock & Metal. Creamer heeft sinds de inschrijving op 04/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Creamer klinkt als: Foo Fighters, Guns 'n Roses, Aerosmith, Motorhead, AC/DC, Queens of the Stone Age, Nirvana, Muse, Iron Maiden, Metallica, Ozzy Osbourne. Het repertoire van Creamer bestaat uit alleen covers.

Creamer hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.