Crazy Accordeons

Indicatie €795

Stuur een persoonlijk bericht naar Crazy Accordeons

Check beschikbaarheid
Crazy Accordeons, Allround, Electronic, Entertainment band

Crazy Accordeons is een uniek accordeon duo voor feesten, partijen en evenementen. Zij spelen allerlei soorten muziek, en alles is daarbij bespreekbaar! De accordeons zijn draadloos aangesloten, en het duo kan dus al spelend door de hele zaal lopen.
Een leuke interactie ontstaat daarbij als gevolg

Marco speelt al orgel vanaf zijn vierde jaar. Vanaf zijn twaalfde jaar begon Marco te spelen op diverse gelegenheden. Vanaf zijn zestiende is Marco ook begonnen als DJ. Door Marco’s muzikale veelzijdigheid is Marco terecht gekomen bij diverse muziekinstrumenten importeurs waar hij onder andere bijna 10 jaar als demonstrateur bij Yamaha heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten o.a.Keyboard, Piano en Accordeon Ook maakt Marco orkest banden voor artiesten.

Monique komt uit een muzikale familie. Haar vader speelde accordeon, orgel en mondharmonica. Vanaf haar 8e jaar zat ze op orgelles, en op haar tweeëntwintigste begon ze met keyboard spelen en daarbij te zingen. Haar ouders kwamen met een hele kleine accordeon thuis van een vakantie en vroegen Monique of zij daar iets mee kon. Een jaar later speelde zij accordeon bij een koor in Elburg, een aantal jaren daarna begeleide zij een koor uit Epe op de accordeon. Bij beide koren was het een uitzondering dat er een vrouw bij was, Monique was dan ook de enige, accordeon spelen mocht, maar zingen…nee helaas niet! Ze kwam daardoor zelfs in het tv-programma van Harm Edens terecht! Vanaf 2014 tot 2017 heeft zij gezongen en accordeon gespeeld in een duo, en diverse singles uitgebracht.

Muziek

Fiësta

Viva bavaria

Happy

Reviews

Boek Crazy Accordeons en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Crazy Accordeons, Allround, Electronic, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Crazy Accordeons

Crazy Accordeons is een band uit Nijkerk. Crazy Accordeons speelt muziek in de genres Allround, Electronic & Entertainment. Crazy Accordeons heeft sinds de inschrijving op 04/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Crazy Accordeons klinkt als: Kermisklanten. Het repertoire van Crazy Accordeons bestaat uit covers en eigen werk.

Crazy Accordeons hanteert een richtprijs van €795 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.