Cozmicsoulfire

  • Soloartiest   /   Leeuwarden
  • #Rock #Pop #Metal
  • Klinkt als Linda Perry, Apocalyptica, Heart, Melissa Etheridge, Kate Bush,Stevie Nicks,Fleetwood mac,Massive Attack

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Cozmicsoulfire

Check beschikbaarheid
Cozmicsoulfire, Rock, Pop, Metal soloartist

Artiest/Producer&songwriter Marianne Vedder,heeft onder haar artiesten naam Cozmicsoulfire nu al 5 cd's geschreven. Waarvan de laatste cd's Poison & So Gorgeous op Itunes,Spotify, Tidal,Google play & andere portals te krijgen is. In haar songs wordt de combinatie van het fragiele sferische geluid van het keyboard met de ruige gitaar erg mooi gevonden. Maar de rest is ook heel goed en gevarieerd, van rock/pop rap ballad in Rain,rain pouring down on me (So Gorgeous) die nummer 1 werd in Nl top 100 van alle genres en in rap chart op numberonemusic.com tot progressieve death metal nummers. Met ambient electro-dance achtige invloeden. De melodieen zijn prachtig, Bazz van de 2 minutenshow van voormalig Kink.fm en nu Pinguin radio vind het erg goed "al moet je er soms een beetje moeite voor doen" samen met zijn twee minuten show stond ze in Paradiso .Linda Perry ( top producer van Christina Aquilera,Pink en ex 4 Non blondes) omschrijft het als "a unique sound,fresh and with good lyrics" Warme stem met groot bereik die in de hoogte doet denken aan Kate Bush. wordt beinvloed door Linda Perry,4 non blondes,Kate Bush,Heart, Patti Smith,Fleetwood mac,Opeth,Apocalyptica,Melissa Etheridge ,Massive Attack,Metallica&Shinedown

Marianne treed op in kleine theaters en podia waarbij ze de songs semi acoustisch of met instrumentale orkestbanden brengt . Cozmicsoulfire wordt veel gedraaid op Amerikaanse en wereldwijde grote radiostations zoals de 17 stations van 365radionetwork de naam Vedder doet daarbij haar werk ;) in 2014 kreeg ze er de VIP Artiest award en What it is like (So Gorgeous) is op youtube over de 1.500.000 keer gespeeld en uitgekozen op de mattrix mixtape op Spotify en Itunes etc uit duizenden inzendingen. Reptile van So Gorgeous cd stond weken lang nummer 1 in NL metal top 100 op numberonemusic.com en Cozmicsoulfire is nu al 2 jaar nummer 1 in Rock chart van alle Nederlandse rock bands en acts op Reverbnation. de fanbase groeit gestaag en daar is ze superblij mee!

check it out op: http://www.reverbnation.com/cozmicsoulfire en http://www.numberonemusic.com/cozmicsoulfire

Muziek

What it is like - Cozmicsou...

Reptile - Cozmicsoulfire

This is life - cozmicsoulfire

Reviews

Cozmicsoulfire heeft nog geen reviews.

Contact

Cozmicsoulfire, Rock, Pop, Metal soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marianne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cozmicsoulfire

Cozmicsoulfire is een solo-artiest uit Leeuwarden. Cozmicsoulfire maakt vooral muziek in de genres Rock, Pop & Metal. Cozmicsoulfire heeft sinds de inschrijving op 02/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cozmicsoulfire klinkt als: Linda Perry, Apocalyptica, Heart, Melissa Etheridge, Kate Bush,Stevie Nicks,Fleetwood mac,Massive Attack. Het repertoire van Cozmicsoulfire bestaat uit covers en eigen werk.

Cozmicsoulfire hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.