Coverband New York Band

  • Band   /   Amsterdam
  • #Allround #Coverband
  • Klinkt als Kings of Leon,Bruno Mars,Beyonce,The Rolling Stones,De Dijk,Anouk,The Doobie Brothers,Pointer Sisters,Chaka Kahn,Stevie Wonder,Jackson 5,Queen,The Pointer Sisters,Justin Timberlake,The Trammps,Golden Earring,Tina Turner

Indicatie €1900

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband New York Band

Check beschikbaarheid
Coverband New York Band, Allround, Coverband band

New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres De energie van deze frontman en frontvrouw spat van het podium af en zorgt ervoor dat het publiek binnen de kortste keren met een grote glimlach geniet van het optreden. New York past het volume en het repertoire aan voor iedere gelegenheid. Dus of het nu een feesttent is waar iedereen losgaat of een bruiloft waar de familie toekijkt hoe het bruidspaar er een feestje van maakt op de dansvloer, New York zorgt ervoor dat het een groot succes wordt!

Muziek

New York compilatie

Boterdagen 2017 live compil...

New York Band live

Reviews

Boek Coverband New York Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coverband New York Band, Allround, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband New York Band

Coverband New York Band is een band uit Amsterdam. Coverband New York Band speelt muziek in de genres Allround & Coverband. Coverband New York Band heeft sinds de inschrijving op 09/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband New York Band klinkt als: Kings of Leon,Bruno Mars,Beyonce,The Rolling Stones,De Dijk,Anouk,The Doobie Brothers,Pointer Sisters,Chaka Kahn,Stevie Wonder,Jackson 5,Queen,The Pointer Sisters,Justin Timberlake,The Trammps,Golden Earring,Tina Turner. Het repertoire van Coverband New York Band bestaat uit alleen covers.

Coverband New York Band hanteert een richtprijs van €1900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.