Coverband Feisty Fenix

  • Band   /   Tilburg
  • #Coverband #Pop #Soul
  • Klinkt als mix van pop, 80’s- & 90’s-hits, soul- en disco-classics, afgewisseld met een nummertje Nederlandstalig en dit alles overgoten met een kenmerkende, ondeugende portie rock.

Indicatie €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband Feisty Fenix

Check beschikbaarheid
Coverband Feisty Fenix, Coverband, Pop, Soul band

De 9-koppige allround coverband Feisty Fenix transformeert elk feestje tot een onvergetelijk spektakel. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of een jubileum onze kundige muzikanten en zangeressen weten iedere show weer tot een groot feest te maken. Dit doen ze met hun bonte mix van pop, 80’s- & 90’s-hits, soul- en disco-classics, afgewisseld met een nummertje Nederlandstalig en dit alles overgoten met een kenmerkende, ondeugende portie rock. Alle 9 bandleden van Feisty Fenix hebben ieder veelvuldig hun sporen in de muziek verdiend met jaren aan ervaring in verscheidene (cover)bands en verschillende projecten. Daarom staat de band, naast uiteraard het verzorgen van een groot muzikaal feest, voor kwaliteit!

Muziek

Medley promo

Sfeerimpressie Live

Medley 2

Reviews

Boek Coverband Feisty Fenix en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coverband Feisty Fenix, Coverband, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jelmer

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband Feisty Fenix

Coverband Feisty Fenix is een band uit Tilburg. Coverband Feisty Fenix speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Soul. Coverband Feisty Fenix heeft sinds de inschrijving op 06/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband Feisty Fenix klinkt als: mix van pop, 80’s- & 90’s-hits, soul- en disco-classics, afgewisseld met een nummertje Nederlandstalig en dit alles overgoten met een kenmerkende, ondeugende portie rock.. Het repertoire van Coverband Feisty Fenix bestaat uit alleen covers.

Coverband Feisty Fenix hanteert een richtprijs van €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.