Coverband EAR

  • Band   /   Enschede
  • #Pop #Funk #Soul
  • Klinkt als John Mayer, Stevie Wonder, Jamie Cullum, Michael bublé

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband EAR

Check beschikbaarheid
Coverband EAR, Pop, Funk, Soul band

Coverband EAR is een unieke coverband bestaande uit professionele en ervaren muzikanten. Ze reizen het hele land af om op uw feest, bruiloft of receptie het dak eraf te spelen! Deze coverband speelt opzwepende en dansbare feel-good covers, hit na hit, zoals oude Soul-klassiekers als I Got You (I Feel Good) van James Brown, Rock-klassiekers als Hold The Line van Toto, hedendaagse meezingers als Happy van Pharrell Williams, en nog vele andere. Bekijk de promo-video en dan weet u wat u boekt!
Deze uniek covertrio speelt met passie en overgave de sterren van de hemel! Muziek van opperste kwaliteit, hits van de bovenste plank, meerstemmigheid zonder grenzen. Ze leveren het allemaal! Dit trio is niet zomaar een trio, het is een uiterst muzikaal trio dat een eigen sausje, een vleugje improvisatie en een snufje humor toevoegt.
EAR verzorgt zelf de geluidsinstallatie en het licht, en stemt het geluidsniveau af aan uw wensen. Deze band speelt standaard 3 sets van ca. 45 minuten met 15 minuten pauze tussendoor. Op verzoek kunnen ze hiervan afwijken. Wilt u dat zij speciaal voor u een verzoeknummer spelen? In overleg is veel mogelijk!

Muziek

Medley Ear

Mambo nr.5

Are You Gonna Be My Girl

Reviews

Coverband EAR heeft nog geen reviews.

Contact

Coverband EAR, Pop, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Axel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband EAR

Coverband EAR is een band uit Enschede. Coverband EAR speelt muziek in de genres Pop, Funk & Soul. Coverband EAR heeft sinds de inschrijving op 16/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband EAR klinkt als: John Mayer, Stevie Wonder, Jamie Cullum, Michael bublé. Het repertoire van Coverband EAR bestaat uit alleen covers.

Coverband EAR hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.