Coverband EAR

  • Band   /   Enschede
  • #Pop #Funk #Soul
  • Klinkt als John Mayer, Stevie Wonder, Jamie Cullum, Michael bublé

Indicatie €1199

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband EAR

Check beschikbaarheid
Coverband EAR, Pop, Funk, Soul band

Coverband EAR is een unieke driekoppige coverband bestaande uit professionele en ervaren muzikanten. Ze reizen het hele land af om op uw feest, bruiloft of receptie het dak eraf te spelen! Deze muzikanten kunnen zowel een feestje bouwen, als dienend op de achtergrond spelen. Ze luisteren graag naar uw wensen en zijn erg flexibel.
Ze spelen meestal 3 x 45 minuten met 15 minuten pauze tussendoor, en kunnen op verzoek hier eenvoudig van afwijken.

EAR verzorgt zelf haar eigen geluids,- en lichtinstallatie. Het geluidsniveau wordt aan uw wensen aangepast. Tussen de sets door kan de band ook zorg dragen voor muziek. Hiervoor kunt u eventueel een playlist doorgeven, en zal de band deze playlist ter plekke streamen voor u.
Heeft u een verzoeknummer in gedachten? De band staat hiervoor open en hoort graag van u welke nummers u graag als verzoek zou willen indienen. De kwaliteit van de muziek in de promo is de kwaliteit die u ook live te zien en te horen krijgt !!

Deze driekoppige band vraagt een totaalprijs van €1199,-. Hierbij zijn de reiskosten, parkeerkosten, en de BTW inclusief. Dus geen extra kosten achteraf.
Verder biedt EAR een extra optie aan om er een blazer bij te boeken tegen een meerprijs van €300,- euro.

De band hoopt graag te mogen optreden op uw feest, of receptie en kijkt er naar uit om een gezellige muzikale sfeer te mogen brengen!

Muziek

Mambo nr.5

EAR Live - Gravity

The Way You Make Me Feel - ...

Reviews

Boek Coverband EAR en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coverband EAR, Pop, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Axel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband EAR

Coverband EAR is een band uit Enschede. Coverband EAR speelt muziek in de genres Pop, Funk & Soul. Coverband EAR heeft sinds de inschrijving op 16/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband EAR klinkt als: John Mayer, Stevie Wonder, Jamie Cullum, Michael bublé. Het repertoire van Coverband EAR bestaat uit alleen covers.

Coverband EAR hanteert een richtprijs van €1199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.