Color Changing Egg

  (1)

Indicatie €400 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Color Changing Egg

Check beschikbaarheid
Color Changing Egg, Singer-songwriter, Country, Americana band

Color Changing Egg (CCE) is een driekoppige formatie die op speelse wijze eigen werk afwisselt met een breed repertoire aan covers. Nummers worden ingekleurd met meerstemmige zang, gitaren, violen, lichte percussie, mandoline en banjo. De interpretaties van ers van o.a. Johnny Cash, Dolly Parton, Bob Dylan en Creedence Clearwater Revival krijgen je gasten zeker aan het dansen!

Het trio wordt in 2014 opgericht aan de voet van de Dom in Utrecht. In de pittige folkmuziek verwerken Isha, Tomas en Jona invloeden van Country, Americana, Ierse Folk en Blues. Herkenbaar is het onvervalste Nashvillegeluid van zangeres Isha, bijgestaan met onder andere gitaar, viool, mandoline, cajón, djembé en banjo. Op grotere gigs verandert Color Changing Egg in een kwartet met dank aan contrabassist Andreas.

Of je nu een band zoekt voor een bedrijfsfeest, festival of je verjaardag viert in je huiskamer of restaurant en op zoek bent naar passende begeleiding, CCE maakt je avond compleet. Omdat de band beschikt over een eigen PA-systeem is alleen een stopcontact al voldoende voor een spetterend optreden!

CCE speelde reeds op tientallen uiteenlopende kleine en grotere podia, waaronder Burgerweeshuis in Deventer, Dutch Design Week, Fruittuinenfestival Amsterdam, Strowis en Stayokay Utrecht. Eerder nam de band de single “Some Evenings” op in samenwerking met Studio Artichoque in Oisterwijk.

Muziek

Some Evenings

Eres tú

Number 2

Foto's

Reviews

Door op 20/01/2017

Kwalitatief goede muzikanten, die goed op elkaar ingespeeld zijn.
Kunnen een hele goede sfeer creëren.

Contact

Color Changing Egg, Singer-songwriter, Country, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mazal

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Color Changing Egg

Color Changing Egg is een band uit Utrecht. Color Changing Egg speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Country & Americana. Color Changing Egg heeft sinds de inschrijving op 13/08/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Color Changing Egg klinkt als: Bob Dylan | Dolly Parton | Johnny Cash | Creedence Clearwater Revival . Het repertoire van Color Changing Egg bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Color Changing Egg krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Color Changing Egg hanteert een richtprijs van €400 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.