Carolina Mout

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Carolina Mout

Check beschikbaarheid
Carolina Mout , Allround, Bossa nova, Jazz band

Sinds ik ooit af studeerde aan de Akademie voor Kleinkunst heb ik me breed ontwikkeld als zangeres, actrice en cabaretière. Ik heb gespeeld en gezongen in grote- en kleine musicals, maar ook eigen producties gemaakt. Sinds een paar jaar bundel ik mijn talenten in Club Carolina; een intiem en uitbundig theaterconcert, waarmee we optreden in kleine theaters en huiskamers. Het repertoire is divers: swingende (latin)jazz, sprekende kleinkunst, prachtige torchsongs en mooie popliedjes -hier en daar daar in een rake, Nederlandstalige bewerking- indien gewenst aan elkaar gepraat door theatrale conferences en humoristische anekdotes. Ik word begeleid door drie meesterlijke musici: Nico van der Linden (voorheen vaste begeleider/arrangeur Ramses Shaffy e.v.a.), gitaar/bas: Leon Mennen en cajon/percussie: Enrique Firpi. Wij transformeren uw huiskamer tot een intieme nachtclub, bij voorkeur op zondagmiddag. De bezetting kan aangepast worden: ik treed ook op met alleen piano of alleen gitaar, of met piano en (bas)gitaar of met gitaar en percussie. Ons repertoire is heel divers: sfeervolle jazz- en popsongs, soms in een rake Nederlandse bewerking, swingende Braziliaanse muziek met Nederlandse teksten, soul, latin en sprekende kleinkunst. Bekende oude liedjes in een nieuw jasje, maar ook mooie kleinkunst klassiekers. Een lach en een traan. De sfeer is warm, los en intiem. We raken. Door mijn ervaring als performer en door het hoge niveau van de muzikale begeleiding. Tenslotte schrijf ik op maat en kan desgewenst voor elke speciale gelegenheid een lied en/of conference schrijven.

Muziek

Maanstrand

Ik laat eindelijk los

De zomer is niet van mij

Reviews

Boek Carolina Mout en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Carolina Mout , Allround, Bossa nova, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Carolina

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carolina Mout

Carolina Mout is een band uit Amsterdam . Carolina Mout speelt muziek in de genres Allround, Bossa nova & Jazz. Carolina Mout heeft sinds de inschrijving op 22/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carolina Mout klinkt als: Onze specialiteit is dat we zo all round zijn. . Het repertoire van Carolina Mout bestaat uit alleen covers.

Carolina Mout hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.