Claudia Moods

Indicatie €350 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Claudia Moods

Check beschikbaarheid
Claudia Moods, Entertainment, Easy Listening, Levenslied soloartist

De naam Claudia Moods zegt het al. Want alle “Moods” komen voorbij in haar repertoire. Of je nu van oude love ballads, meedeinende volksmuziek, ruige rock of popnummers houdt, alles komt voorbij. Claudia heeft in 2017 op Parkpop gestaan en diverse andere feesten in een line-up naast Django Wagner, Roy Donders, Peter Beense, Dries Roelvink, Michael Oomen en meer.

Claudia Moods is ook te boeken met een 9 koppige LIVE band die de lekkerste disco en danceclassics speelt. Ook zijn er diverse DJ’s bij het optreden te boeken. Zo is uw feest voor jong en oud compleet.

Muziek

Cover Niemand Anders

Pico Bello

Cover Happy

Reviews

Claudia Moods heeft nog geen reviews.

Contact

Claudia Moods, Entertainment, Easy Listening, Levenslied soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Claudia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Claudia Moods

Claudia Moods is een solo-artiest uit Pijnacker. Claudia Moods maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Easy Listening & Levenslied. Claudia Moods heeft sinds de inschrijving op 29/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Claudia Moods klinkt als: Anita Meijer, Vaya Con Dios, Gloria Gayner, etc. Het repertoire van Claudia Moods bestaat uit alleen covers.

Claudia Moods hanteert een richtprijs van €350 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.