Christo Voordouw

Indicatie €180 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Christo Voordouw

Check beschikbaarheid
Christo Voordouw, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Niet bang om de grotere vragen te stellen en tegelijkertijd dicht bij zichzelf te blijven, trekt hij de aandacht. Christo Voordouw onderbouwt zijn songwriting met een pakkende betekenis en verhaallijn. Afkomstig uit Den Haag en deels opgegroeid in Zuid-Afrika, klinkt het alsof zijn muziek van ver komt. Bij zijn eerste deelname aan De Grote Prijs van Nederland in 2016 werd zijn muziek geweldig goed ontvangen en behaalde hij de halve finales. Hierna moest natuurlijk een debuut-EP komen, die in 2019 is uitgebracht en op alle streaming platforms te beluisteren is.

Muziek

Canyons

Leaving The Atlantic

The Great North Sea (Part I)

Reviews

Boek Christo Voordouw en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Christo Voordouw, Singer-songwriter, Pop, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Christo Voordouw

Christo Voordouw is een solo-artiest uit The Hague. Christo Voordouw maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Folk. Christo Voordouw heeft sinds de inschrijving op 26/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Christo Voordouw klinkt als: John Mayer, Bon Iver, Ed Sheeran, Gavin James. Het repertoire van Christo Voordouw bestaat uit covers en eigen werk.

Christo Voordouw hanteert een richtprijs van €180 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.