Christian Kuitert & The Indicators

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Christian Kuitert & The Indicators

Check beschikbaarheid
Christian Kuitert & The Indicators, Indie Rock, Blues, Folk band

Een PhD student, een wijnverkoper en een diplomaat lopen een bar in. Niet als onderdeel van een mop, maar om je een mooie avond te bezorgen met onze nummers!

Christian Kuitert & The Indicators houden je aandacht vast met een mix van fluisterrock, badkamerblues en opgefokte folk. Dit zowel in het Engels als in het Nederlands – altijd met aandacht voor de tekst. Je favoriete fingerspitzengejengel!

De titel van onze nieuwe EP 'De Mist In' symboliseert de teksten: er zijn fouten gemaakt, maar je hebt ook de hang naar het onbekende - je wilt je op dat gladde ijs begeven. De titel is echter ook van toepassing op de band: zonder drummer, Nederlandstalige doordenkertjes, dat kan wel eens goed fout gaan. Of stuiten we op een mooie nieuwe sound in onbekend terrein?

Muziek

We Missen Je Meteen

Noise Of The Skin

Dit Klinkt Veel Te Goed

Reviews

Boek Christian Kuitert & The Indicators en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Christian Kuitert & The Indicators, Indie Rock, Blues, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Christian Kuitert & The Indicators

Christian Kuitert & The Indicators is een band uit Amsterdam. Christian Kuitert & The Indicators speelt muziek in de genres Indie Rock, Blues & Folk. Christian Kuitert & The Indicators heeft sinds de inschrijving op 18/07/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Christian Kuitert & The Indicators klinkt als: Bon Iver, Spinvis, Bob Dylan. Het repertoire van Christian Kuitert & The Indicators bestaat uit covers en eigen werk.

Christian Kuitert & The Indicators hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.