Change of Key

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Change of Key

Check beschikbaarheid
Change of Key, Singer-songwriter, Country, Bluegrass band

Bezetting:
Daniëlle: lead- en harmony vocals, gitaar, mandoline en ukelele
Marijke: lead- en harmony vocals, keyboard, gitaar en accordeon
Joop: harmony vocals, gitaar, lapsteel, bluesharp, mandoline, dobro en banjo
Korte historie
Tijdens een benefietconcert eind 2001 kwam Daniëlle in contact met Joop en Marijke de Jong van The Mary Kee Country Company. Spontaan werd die avond een gezamenlijk optreden gerealiseerd en daarna neemt de samenwerking geleidelijk een vaste vorm aan. Het hartverwarmende stemgeluid van Daniëlle, de driestemmige harmony- zang, de diversiteit aan instrumenten, maakt het repertoire van dit trio gevarieerd en een lust voor het oor!
Nominaties en Awards
In 2006 wordt de samenwerking verstevigd door het componeren van songs voor de eerste eigen CD.
CD Home is Where my Heart is wordt tijdens een tweedaags evenement in 2007 in de Garenspinnerij in Gouda gelanceerd. 2008, maar liefst 5 DCMA Awards mag het trio mee naar huis nemen voor zangeres album, song, trio en instrumentalist. 2009 en 2010, Change of Key krijgt diverse nominaties voor zangeres, trio, shows en song. 2011, er mogen 3 Awards in ontvangst genomen worden. Daniëlle wordt wederom uitgeroepen tot zangeres en Change of Key valt in de prijzen met de Award voor trio. En last but not least, het jubileumconcert samen met The Good Brothers van 21 maart 2010 wordt bekroond met de Award voor show. 2012 Change of Key wordt wederom uitgeroepen tot trio van het jaar ,Daniëlle krijgt een nominatie voor zangeres. Tijdens het DCMA Gala 2013 op 8 september viel het trio weer met de neus in de boter. Daniëlle mag zich een jaar lang country zangeres van het jaar noemen. Het beeldje voor trio van het jaar werd ook in de wacht gesleept. Maar de derde Award was voor Change of Key een hele speciaal cadeau! De dubbel CD, ‘When Music Calls My Name’ met louter eigen geschreven werk, werd verkozen tot album van het jaar en dat is echt ‘een pot met kersen’ op de taart! 2014 In november werd Change of Key voor het derde jaar op rij gekozen tot Dutch Country Music trio van jaar! 2015 Wat een eer om alweer gekozen te worden tot trio van het jaar! Dankzij
onze muziekvrienden mochten we ook nu weer dit beeldje mee naar huis nemen. En als kerst op de taart kreeg Marijke de Dutch Hall of Fame Award 2015!!

Muziek

Home Is Where My Hearts Is

An Old Suitcase Filled With...

Dear Footprints in the Snow

Reviews

Boek Change of Key en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Change of Key, Singer-songwriter, Country, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marijke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Change of Key

Change of Key is een band uit GOUDA. Change of Key speelt muziek in de genres Bluegrass, Country & Singer-songwriter. Change of Key heeft sinds de inschrijving op 26/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Change of Key klinkt als: Real country . Het repertoire van Change of Key bestaat uit covers en eigen werk.

Change of Key hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.