Catherine Mooreland

  (1)

Indicatie €250 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Catherine Mooreland

Check beschikbaarheid
Catherine Mooreland, Akoestisch, Klassiek, Keltisch soloartist

Catherine Mooreland is professioneel harpiste en voormalig studente aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze specialiseert zich in het spelen van de harp, en zingt daarnaast en speelt piano. Klassiek opgeleid sinds haar negende is ze haar eigen unieke manier van spelen steeds verder gaan ontwikkelen door bekende klassieke stukken te herschrijven, en nummers als Hit the Road Jack en Mad World op haar eigen manier te interpreteren. Verder componeert ze haar eigen stukken en is ze bekend straatartiest in de omgeving Zuid-Holland.

Muziek

Gypsy Improv

Oro Se Do

Hit the Road Jack

Reviews

Door op 24/09/2019

Erg prettig contact met Catherine vooraf. Alles goed doorgesproken. Optreden was zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden en kijken terug op een indrukwekkend optreden.

Contact

Catherine Mooreland, Akoestisch, Klassiek, Keltisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Catherine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Catherine Mooreland

Catherine Mooreland is een solo-artiest uit Den Haag. Catherine Mooreland maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Klassiek & Keltisch. Catherine Mooreland heeft sinds de inschrijving op 21/11/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Catherine Mooreland klinkt als: Einaudi, Loreena McKennitt. Het repertoire van Catherine Mooreland bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Catherine Mooreland krijgt 2.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Catherine Mooreland hanteert een richtprijs van €250 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.