Carly E. Band

  • Band   /   Amsterdam
  • #Jazz #Pop
  • Klinkt als Esperanza Spalding, Lilly Allen, Amy Winehouse, NIna Simone

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Carly E. Band

Check beschikbaarheid
Carly E. Band, Jazz, Pop band

Vanaf jonge leeftijd had Carlijn haar cello al aan haar zijde. Opgeleid als klassiek musicus, toerde ze met o.a. het Jeugd Orkest Nederland van Frankrijk tot China. De ervaringen die ze opdeed tijdens het wonen en werken in het buitenland in Engeland en Argentinië inspireerde haar om haar eigen weg in te slaan, weg van het orkest werd ze een singer-songwriter. Geïnspireerd door de muziek die ze daar tegenkwam, bracht ze in juni 2016 haar eerste epee ‘Blue Funny You’ uit, opgenomen in Buenos Aires. Ze is van plan haar debuutalbum uit te brengen in 2018 samen met haar band en een theatertour ter ondersteuning. Carly E.’s sound is gepassioneerd, rauw en eerlijk. Zichzelf begeleidend op cello zingt ze haar nummers. Ze maakt daarbij gebruik van een loop pedal en mixt onbevreesd verschillende genres door elkaar. Met haar celloklanken en bijzondere stem neemt ze je mee met haar ‘poëtische groove’ waarbij ironische teksten in rap tempo worden afgewisseld.

Muziek

Golden Tree

This World Is Teasing

Unknown World

Reviews

Carly E. Band heeft nog geen reviews.

Contact

Carly E. Band, Jazz, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Carlijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carly E. Band

Carly E. Band is een band uit Amsterdam. Carly E. Band speelt muziek in de genres Jazz & Pop. Carly E. Band heeft sinds de inschrijving op 06/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carly E. Band klinkt als: Esperanza Spalding, Lilly Allen, Amy Winehouse, NIna Simone. Het repertoire van Carly E. Band bestaat uit alleen eigen werk.

Carly E. Band hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.