"Call the Songman"

  (1)

Indicatie €400 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar "Call the Songman"

Check beschikbaarheid
"Call the Songman", Singer-songwriter, Americana, Akoestisch band

CALL THE SONGMAN is een trio, bestaande uit twee gitarist zangers en een contrabassist. Het is speciaal voor kleinere evenementen samengesteld uit leden van de band POOLSINGER & Friends en speelt semi-akoestisch een repertoire van composities van bekende artiesten uit de jaren '70/ '80/ '90, zoals o.a. Neil Young, George Harrison, Tim Hardin, Gordon Lightfoot, The Beatles, The Kinks en Crosby Stills en Nash. Wij spelen 3 x een half uur of 2 x 45 minuten en hebben een eigen geluidsman en geluidsinstallatie. Wat minder voor de hand liggende, maar wel herkenbare songs. Niet de top 40-hits, maar juist tracks, die je tegenwoordig minder hoort maar het publiek zeker herkent. Het brengt herinneringen naar toen er overal nog cd's en lp’s gedraaid werden.

Muziek

Your love's return

Eagle Fly

Lady Jane

Reviews

Door op 03/07/2019

Wij hebben een tuinfeest georganiseerd waarop ongeveer 60 mensen zijn geweest. Het contact met Marjo, zanger en gitarist van de band, was erg goed. Hij mailde netjes met vragen en opmerkingen, en we hebben een aantal keer telefonisch contact gehad.
Wij hadden eerder een afspraak met een andere band die echter 4 weken voor ons feest afzegde, omdat er een bandlid opgestapt was, en nu waren de leden van "Call the Songman" bereid op hele korte termijn op te treden: geweldig!
Alle eer aan hen. Het publiek kroop vanwege het mooie weer niet in de tent die voor het optreden was opgezet, waardoor er een afstand was tussen publiek en band, maar het geluid was echt heel goed. Het publiek luisterde ademloos en ondanks de minder bekende nummer zag ik toch mensen opkijken met een blik van: 'hé, die heb ik lang niet gehoord!'
Marjo kleedde het geheel aan door ook tussen de nummer door wat te vertellen aan het publiek over de songs die ze zongen.
Het publiek heeft genoten van de avond en daarom voor alles een dikke duim. Wij zijn erg tevreden.

Contact

"Call the Songman", Singer-songwriter, Americana, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marjo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over "Call the Songman"

"Call the Songman" is een band uit Arnhem. "Call the Songman" speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Americana & Akoestisch. "Call the Songman" heeft sinds de inschrijving op 11/09/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van "Call the Songman" klinkt als: Gordon LIghtfoot, Tim Hardin, Tom Petty, . Het repertoire van "Call the Songman" bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: "Call the Songman" krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

"Call the Songman" hanteert een richtprijs van €400 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.