Boudewijn Willems

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Boudewijn Willems

Check beschikbaarheid
Boudewijn Willems, Fingerstyle, Jazz, Pop soloartist

Boudewijn is al vanaf zijn 15e actief als solo gitarist, en rondde in 2017 zijn Master of Music opleiding af op het conservatorium. Hij speelt gitaarmuziek in de befaamde 'fingerstyle', en heeft Tommy Emmanuel als grootste voorbeeld sinds hij 9 jaar oud is. Boudewijn is in te huren voor veel verschillende situaties, zoals achtergrond muziek bij feesten, partijen, evenementen, bruiloften, restaurants, concerten in grotere zalen, als studio gitarist, en voor songwriting sessies. Alles is mogelijk! Enkele artiesten waar Boudewijn mee heeft gewerkt: - Tommy Emmanuel - Pat Bergeson - Wouter Hamel - Lulo Reinhardt - Joe Buck (bekend van Giel's talentenjacht) - Cor Mutsers - Chelsea Foreman. Verder is Boudewijn al meerdere jaren werkzaam op het Montreux Jazz Festival en verzorgd daar de organisatie van de Jamsessies en productiewerk in de backstage. Daar heeft hij tijdens de sessies ook het podium mogen delen met meerdere grootheden zoals: Jamie Cullum, Rag'N'Bone Man, Paloma Faith, Jacob Collier, Joe Sample, Justin Kauflin, en meer.

Muziek

Tenerife Sea

Estate - Jazz duo

Those who wait

Reviews

Boek Boudewijn Willems en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Boudewijn Willems, Fingerstyle, Jazz, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Boudewijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Boudewijn Willems

Boudewijn Willems is een solo-artiest uit Tilburg. Boudewijn Willems maakt vooral muziek in de genres Fingerstyle, Jazz & Pop. Boudewijn Willems heeft sinds de inschrijving op 16/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Boudewijn Willems klinkt als: Tommy Emmanuel, Chet Atkins. Het repertoire van Boudewijn Willems bestaat uit covers en eigen werk.

Boudewijn Willems hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.