Bordello Brothers

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Bordello Brothers

Check beschikbaarheid
Bordello Brothers, Country, Bluegrass, Akoestisch band

We zijn een akoestische driemansformatie die een country gerelateerd repertoire brengt van western swing tot Gram Parsons met project uitstapjes waarin we in onze stijl volledig andere artiesten spelen zoals the Cats en de Incredible Stringband. De basis van de band wordt gevormd door de broers Gerrit en Nanne van der Linden die altijd samen zijn blijven spelen naast hun eigen bands (Weekend Warriors, Aboriginals).Vanaf 2019 spelen we met giatarist/mandolinist Danny Lodder die de solo's voor zijn rekening neemt. We spelen het liefst in een kleine theater-achtige setting en akoestisch. Sterke punten zijn de sterke harmoniëen en de passie waarmee wordt gespeeld. Past perfect in huiskamersettings. We hebben gespeeld op festivals als Oerol en de Parade.

Muziek

cold cold heart

ghost in the house

deep Elm blues

Reviews

Boek Bordello Brothers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bordello Brothers, Country, Bluegrass, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - J.G.J. van der Linden

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bordello Brothers

Bordello Brothers is een band uit Amsterdam. Bordello Brothers speelt muziek in de genres Country, Bluegrass & Akoestisch. Bordello Brothers heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bordello Brothers klinkt als: Louvin Brothers, Hank Williams, Gram Parsons. Het repertoire van Bordello Brothers bestaat uit alleen covers.

Bordello Brothers hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.