BOOTS

  • Band   /   Den Haag
  • #Nederpop #Pop #Rock
  • Klinkt als De Dijk, Guus Meeuwis, Van Dik Hout, The Scene, Doe Maar, Toontje Lager, Polle Eduard, Het Goede Doel, Nederpop, Nederlandstalig, Drukwerk, Andre Hazes, Jurk, Volumia, Xander de Buisonje, Jeroen van der Boom, Acda en de Munnik, Herman Brood.

Indicatie €350 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar BOOTS

Check beschikbaarheid
BOOTS, Nederpop, Pop, Rock band

BOOTS staat garant voor vernieuwende originele Nederpop/rock, waar ook het gevoelige lied niet ontbreekt. BOOTS heeft een eigentijdse, melodieuze sound en is niet snel te vergelijken met andere Nederlandstalige bands. De sound is geïnspireerd op een mengeling van Amerikaanse, Nederlandse en Friese poprockbands. Ze spelen eigen nummers, aangevuld met een aantal bekende Nederpop covers van o.a. Doe Maar, Het Goede Doel, Toontje Lager, Polle Eduard en meer. De band heeft daarmee een geheel eigen stijl ontwikkeld met goed in het gehoor liggende “catchy” nummers. BOOTS is een volledige band van 5 man, eventueel spelen ze ook (deels) akoestisch. Bovendien is het een act die sfeer maakt door veel interactie met het publiek.

De band is in 2016 opgericht door vijf doorgewinterde muzikanten rondom de Fries/Haagse leadzanger Gerben Bootsma, die al 20 jaar in Den Haag woont. De Haagse bandleden hadden hiervoor hun muzikale sporen al ruim verdiend in het Nederlandse "covercircuit". Die combinatie van geroutineerde muzikanten, de Nederlandstalige - en enkele Friese- eigen nummers van Gerben blijkt een gouden greep. De Friese liedjes hebben in de afgelopen jaren zelfs tot een 2e en 4e prijs geleid op het Friese Songfestival LIET in Leeuwarden.

Muziek

Huis van Oranje - BOOTS

Dit is dyn liet - BOOTS

Ik zou wel willen - BOOTS

Reviews

Boek BOOTS en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BOOTS, Nederpop, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gerben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BOOTS

BOOTS is een band uit Den Haag. BOOTS speelt muziek in de genres Nederpop, Pop & Rock. BOOTS heeft sinds de inschrijving op 29/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BOOTS klinkt als: De Dijk, Guus Meeuwis, Van Dik Hout, The Scene, Doe Maar, Toontje Lager, Polle Eduard, Het Goede Doel, Nederpop, Nederlandstalig, Drukwerk, Andre Hazes, Jurk, Volumia, Xander de Buisonje, Jeroen van der Boom, Acda en de Munnik, Herman Brood.. Het repertoire van BOOTS bestaat uit covers en eigen werk.

BOOTS hanteert een richtprijs van €350 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.