Booster

Indicatie €500 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Booster

Check beschikbaarheid
Booster, Britpop, Rock, Funk band

Twee mannen uit Voorschoten,twee mannen uit Almere en een man uit Naarden hebben elkaar gevonden in de coverband BOOSTER. BOOSTER speelt vooral stevige, eigenzinnige nummers, die je andere coverbands niet vaak hoort spelen. Stevige rock van Van Halen, The Who, Robert Palmer en Deep Purple, maar ook glamrock van The Sweet, Mud en The Osmond Brothers. Punkrock van The Clash en The Ramones vinden we ook lekker, net als funkrock van Stevie Wonder en Prince. Kortom: een zeer breed repertoire!

Voorbeelden van optredens staan op YouTube bij BOOSTER VOORSCHOTEN. De leden hebben alle vijf jarenlange ervaring in de muziek, samen meer dan 200 jaar (!) en drie leden spelen momenteel ook nog in andere bands.

Lijkt je dit wat? Booster komt graag bij jou op je feest of in je café spelen. Natuurlijk kun je altijd een keer komen luisteren bij een optreden of een repetitie, afwisselend in Lisse en Almere

Muziek

Booster Voorschoten

Delta Lady

Feelin Allright - Joe Cocker

Reviews

Boek Booster en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Booster, Britpop, Rock, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Booster

Booster is een band uit Almere. Booster speelt muziek in de genres Britpop, Rock & Funk. Booster heeft sinds de inschrijving op 29/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Booster klinkt als: Sweet, Robert Palmer. Het repertoire van Booster bestaat uit alleen covers.

Booster hanteert een richtprijs van €500 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.