Bobbie Wall

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Pop #Singer-songwriter #Country
  • Klinkt als Sheryl Crow, Sara Bareilles, Ilse de Lange, Kacey Musgraves
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €790

Stuur een persoonlijk bericht naar Bobbie Wall

Check beschikbaarheid
Bobbie Wall , Pop, Singer-songwriter, Country soloartist

Bobbie Wall is een singer-songwriter van popliedjes, een country song lover en muzikaal geïnspireerd door o.a. Kacey Musgraves, Sara Bareilles en Sheryl Crow. Haar nieuwe single 'Up' belichaamt haar levensmotto: “Do all the things you love in life and let it lift you UP”. Voor Bobbie Wall is dat, niet verwonderlijk, de muziek. Ze reisde daarom afgelopen voorjaar van Texas naar Tennessee, gaf huiskamerconcerten en speelde in diverse venues, met als hoogtepunt 'The Bluebird Cafe' in Nashville.

Opgegroeid in een dorp en als dochter van een rasgitarist en een fluitiste draaide haar leven van kleins af aan al om muziek. Als meisje zong ze haar liedjes op Indische 'Pasar Malams' en waar andere tieners dagboeken volkrassen met jeugdproblematiek, schreef Bobbie aanstekelijke en optimistische popliedjes.

In 2014 debuteerde Bobbie met haar EP 'May I Sing For You?'. Haar nummers presenteerde ze akoestisch tussen de kunstwerken van een Amsterdamse popart-galerie. in 2016 kwam haar EP 'Play!' uit en speelde ze haar showcase in Pllek op de NDSM in Amsterdam. Een plaat vol country popsongs, uitgegroeid tot een ode aan het leven, vriendschappen, familie en muziek. In 2017 maakte ze samen met schrijfster Martine Bakker een cd-boek 'Alleen als we samen mogen' en speelde hun gelijknamige voorstelling op diverse festivals zoals Zwarte Cross, Open Air, Amsterdam Fringe Festival en vele andere. Dit jaar komt haar nieuwe project 'The Hurricane' uit.

Muziek

The Forest

I Am

Shame

Reviews

Boek Bobbie Wall en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bobbie Wall , Pop, Singer-songwriter, Country soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bobbie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bobbie Wall

Bobbie Wall is een solo-artiest uit Amsterdam. Bobbie Wall maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Country. Bobbie Wall heeft sinds de inschrijving op 14/09/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bobbie Wall klinkt als: Sheryl Crow, Sara Bareilles, Ilse de Lange, Kacey Musgraves. Het repertoire van Bobbie Wall bestaat uit covers en eigen werk.

Bobbie Wall hanteert een richtprijs van €150 - €790 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.