Bob Adels

  • Soloartiest   /   Heiloo
  • #Pop #Punk #Folk
  • Klinkt als Herman Brood, Bertje Doperwtje, Lou Reed, Ramses Shaffy, Johnny Rotten, Léo Ferré, Patti Smith, PJ Harvey

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Bob Adels

Check beschikbaarheid
Bob Adels, Pop, Punk, Folk soloartist

Rammend, stampend en schreeuwend: dat is hoe de uit Heiloo (Noord-Holland) afkomstige Bob Adels het liefst muziek maakt. Hierdoor valt hij op in de huidige singer-songwriter scene, waarin hij niet helemaal op zijn plek is. Dit is begrijpelijk al luister je naar het werk van zijn band Instrumental Disorder, dat vrij ruig is is en het experiment niet schuwt. Dat Bob niet alleen maar wild kan doen is te horen op een DIY-opgenomen folkalbum uit 2014 onder de naam Alan Storm. Sinds een aantal maanden heeft hij zijn solopraktijken voortgezet en Bob Adels (18) meent zelf niet eerder zulk persoonlijke muziek te hebben gemaakt, mede door het feit dat zijn nieuwe teksten Nederlandstalig zijn. De nummers hebben een poppy-basis, maar kunnen van het ene op het andere moment overgaan in een uiting van woede en frustratie. In zijn performance zoekt Bob confrontatie met het publiek en zichzelf.

Muziek

Alles kapot

Reviews

Boek Bob Adels en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bob Adels, Pop, Punk, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bob Adels

Bob Adels is een solo-artiest uit Heiloo. Bob Adels maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Punk. Bob Adels heeft sinds de inschrijving op 28/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bob Adels klinkt als: Herman Brood, Bertje Doperwtje, Lou Reed, Ramses Shaffy, Johnny Rotten, Léo Ferré, Patti Smith, PJ Harvey. Het repertoire van Bob Adels bestaat uit alleen covers.

Bob Adels hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.