Bo

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Bo

Check beschikbaarheid
Bo, Singer-songwriter, Jazz, Pop soloartist

Bo is een singer-songwriter. Haar wortels liggen in het verre oosten (Cambodia), maar ze is in Nederland opgegroeid. Bo schrijft pure liedjes vanuit haar hart. Inspiratie haalt ze uit haar eigen levensreis, waarbij verbindingen met mensen die haar raken en ook de natuur een belangrijke rol spelen. Haar nummers zijn diep, gevoelig en rijk. Ze nodigen je uit om naar je eigen hart te reizen.

Muziek is altijd belangrijk geweest voor Bo. Al sinds ze een klein meisje was vond ze vreugde en voldoening door te zingen. Al gauw ontdekte Bo dat zij haar eigen muziek en teksten kon creëren.
Zo werd muziek voor Bo een manier om expressie te geven aan haar diepste zelf.

Bo en Herman (Arthur Voigt) ontmoetten elkaar begin 2017. Er was een directe herkenning. Dit heeft geresulteerd in een fusie van hun muziek. Deze ontwikkelt zich organisch, in een landschap waar verschillende muziekachtergronden zich manifesteren tot een nieuwe wereld vol verrassingen. Herman is een bassist/jazz-muzikant en met zijn gaven om te arrangeren en te produceren brengt hij de muziek van Bo naar andere dimensies. Bo en Herman treden ook als duo op.

Muziek

Lonely Boy

The Moon is Waiting

Umbrella

Reviews

Bo heeft nog geen reviews.

Contact

Bo, Singer-songwriter, Jazz, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bo

Bo is een solo-artiest uit Breda. Bo maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Jazz & Pop. Bo heeft sinds de inschrijving op 10/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bo klinkt als: Singer-songwriter. Het repertoire van Bo bestaat uit alleen eigen werk.

Bo hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.