Bluewine on the Rocks

  (1)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband
  • Klinkt als Oorspronkelijk begonnen als Bluesrock coverband. Inmiddels spelen we alles van de 60's tot de popmuziek van nu!
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Bluewine on the Rocks

Check beschikbaarheid
Bluewine on the Rocks, Coverband band

Het gezelligste bandje van Utrecht! Zij staan altijd voor u paraat om een leuke swingende avond vol heerlijke meezingers en dansnummers te maken! Zo enthousiast als een paar jonge puppy´s zullen zij over het podium hupsen en er alles aan doen om de voetjes van de vloer te krijgen! Met een breed scala aan covers van de Beatles tot Pharrel Wiliams hebben ze alle ingrediënten om er een mooie avond van te maken! voor al uw feesten, partijen, gala's, bruiloften, verjaardagen en alles wat leuker is met een band erbij!

Muziek

Gimme shelter

i don't wanna be

Summer in the city

Reviews

Door op 23/07/2015

Daar, temidden van al het gebruis en de pompende bastonen van de koningsnachtfeesten in de stad, speelt Bluewine on the Rocks op een overvol dakterras in het centrum van Utrecht. Ondanks dat de vier jonge mannen zijn weggemoffeld in een met onkruid begroeid hoekje achter twee gehuurde boxen, weten zij al snel het publiek aan het dansen te krijgen. Deze band kent zijn klassiekers: Jimi Hendrix, The Rolling Stones, The White Stripes, ze passeren allemaal de revue. Gortig knallen ze door de eerste set, wat hoge verwachtingen schept voor de tweede. Let wel, Blue Wine on the Rocks is niet de typische coverband die als een goedkoop aperitiefje dient voor het lallende uitgaanspubliek dat zowaar van de daken springt. De band speelt straks, hard en nog wel het belangrijkste: met een glimlach. De jongens uiten duidelijk plezier in het spelen van hun muziek.

De tweede set vangt aan, iedereen weet wat hen te wachten: een uur vol danszweet en ‘Bluewine on the Roof’.

Contact

Bluewine on the Rocks, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Diek

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bluewine on the Rocks

Bluewine on the Rocks is een band uit Utrecht. Bluewine on the Rocks speelt muziek in de genres Coverband. Bluewine on the Rocks heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bluewine on the Rocks klinkt als: Oorspronkelijk begonnen als Bluesrock coverband. Inmiddels spelen we alles van de 60's tot de popmuziek van nu!. Het repertoire van Bluewine on the Rocks bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Bluewine on the Rocks krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Bluewine on the Rocks hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.