Bluesband De Zaak

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Bluesband De Zaak

Check beschikbaarheid
Bluesband De Zaak , Blues, Rock 'n Roll, Pop band

Bij Bluesband De Zaak hoor je een scheurende sax die goed samenklinkt bij de steady bas, de opzwepende drums, de gierende gitaar, een hammond orgel orgel en de rauwe stem.. (Er worden o.a. nummers gespeeld van Stevie Ray Vaughn, Frankie Miller, Van Morrison en J.J. Cale). Ook wordt er mondharmonica gespeeld wat zorgt voor nóg meer variatie !
En dat alles resulteert in rustigere luister nummers, maar ook in stevige ruige rocking blues, waar op gedanst kan worden.

Je zou toch denken dat je blues, rock, en rock’n roll bandleden zou kunnen herkennen aan de kleding die zij dragen. Wel dan zit je er hier toch gauw mooi naast. Overdag zie je deze heren in een net pak. Dat past zo netjes bij de zaak waar ze werken. En daar op de zaak is het begonnen. In 1999 bleek dat ze naast werken ook samen konden musiceren. Hoe noem je zo’n band dan, juist Bluesband De Zaak.
  

Muziek

Live 1

Live 2

Live 3

Reviews

Boek Bluesband De Zaak en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Bluesband De Zaak , Blues, Rock 'n Roll, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Elvira

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bluesband De Zaak

Bluesband De Zaak is een band uit Haarlem. Bluesband De Zaak speelt muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Pop. Bluesband De Zaak heeft sinds de inschrijving op 06/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bluesband De Zaak klinkt als: Cuby and the Blizzards/ J.J. Cale. Het repertoire van Bluesband De Zaak bestaat uit alleen covers.

Bluesband De Zaak hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.